TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Koreograf Hofeš Šehter dobitnik Nagrade Jovan Ćirilov

Nova - 25.05.2022

Nagrada „Jovan Ćirilov – za korak dalje“ u okviru 19. Beogradskog festivala igre, po odluci stručnog žirija, pripala je čuvenom koreografu i kompozitoru, Hofešu Šehteru. Nagrada se dodeljuje za komad „Labudov kolač“ u izvođenju trupe Gauthier Dance iz Štutgarta, 9. aprila 2021.

Koreograf Hofeš Šehter dobitnik je nagrade "Jovan Ćirilov"

Tanjug - 25.05.2022

Koreograf Hofeš Šehter dobitnik je nagrade "Jovan Ćirilov" Hofeš Šehter jedan je od najpoznatijih umetnika savremene igre, poseban po komponovanju atmosferskih muzičkih partitura. Nagrada "Jovan Ćirilov - za korak dalje" u okviru 19.

Hofeš Šehter dobitnik Nagrade Jovan Ćirilov – za korak dalje, u okviru 19. Beogradskog festivala igre

Danas - 25.05.2022

Nagrada „Jovan Ćirilov – za korak dalje“ u okviru 19. Beogradskog festivala igre, po odluci stručnog žirija, pripala je čuvenom koreografu i kompozitoru, Hofešu Šehteru. Nagrada se dodeljuje za komad Labudov kolač u izvođenju trupe Gauthier Dance iz Štutgarta, 9. aprila 2021.

Hofeš Šehter dobitnik Nagrade Jovan Ćirilov

Vesti Online - 25.05.2022

Nagrada „Jovan Ćirilov – za korak dalje” u okviru 19. Beogradskog festivala igre, po odluci stručnog žirija, pripala je čuvenom koreografu i kompozitoru, Hofešu Šehteru. Nagrada se dodeljuje za komad Labudov kolač u izvođenju trupe Gauthier Dance iz Štutgarta, 9. aprila 2021.