TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ĐOKOVIĆ JE SAVRŠEN! NAJBOLJI U ISTORIJI: Legendarni trener objasnio zašto je Novak bolji od Federera i Nadala

Kurir - 15.04.2019

Bolitijeri je stvorio mnogo asova svetskog tenisa i njegove reči imaju težinu. "Ako posmatramo svaki udarac pojedinačno, tehniku i strategiju, sve to čini Đokovića najsavršenijim igračem u istoriji", jasan je bio Bolitijeri u razgovoru za "Globo Esporte".

KAKVE REČI LEGENDARNOG TRENERA "Novak Đoković? On je najsavršeniji teniser u istoriji!"

Blic - 15.04.2019

Legendarni američki trener Nik Bolitijeri pričao je o današnjim teniserima i tom prilkom izneo veliku pohvalu na račun Novaka Đokovića. - Gledajući svaki udarac, tehniku, stretegiju i sve ostalo, Novak je najsavršeniji teniser u istoriji! Koliko će još osvojiti grend slem titula ...

"Mislite da ste gubitnici? Pogledajte decu koja se bore sa rakom"

B92 - 15.04.2019

Proslavljeni američki trener Nik Bolitieri govorio je o tome kako savetuje svoje teniser, a osvrnuo se i na učinak "velike trojke". Bolitieri je sada već 87-godišnji Amerikanac, kroz koju tenisku akademiju su prošli mnogi vrhunski igrači i igračice.

Đoković je savršen, najbolji u istoriji: Legendarni trener objasnio zašto je Novak bolji od Federera i Nadala

Srbija24 - 15.04.2019

Legendarni trener Nik Bolitijeri smatra da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji. Bolitijeri je stvorio mnogo asova svetskog tenisa i njegove reči imaju težinu. „Ako posmatramo svaki udarac pojedinačno, tehniku i strategiju, sve to čini Đokovića najsavršenijim igračem u ...

BOLITIERI HVALI VELIKU TROJKU, POSEBNO NOVAKA: Poznati trener svojim teniserima daje strašan savet (FOTO)

Srbija Danas - 15.04.2019

Proslavljeni američki teniski trener Nik Boltieri je tokom svoje karijere u svojoj akademiji imao mnoge vrhunske igrače, a otkrio je i kako je i na koji način savetovao svoje tenisere. Naravno, nije moglo da prođe ni bez priče o velikoj trojci.