TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ovo je novi VW Polo

Index.hr - 22.04.2021

DOVOLJNO je reći da Polo nikad nije bio sličniji Golfu. Neki će to iz nekog razloga uzeti za zlo, no većina će biti zadovoljna smjerom redizajna popularnog urbanog Volkswagena. Šesta generacija je obnovljena po smjernicama novog Golfa, a vrijeme će pokazati je li to dovoljno da ...

Novi Volkswagen Polo: Raskrstio sa dizel motorima i starinskim brojčanicima

Telegraf - 22.04.2021

Volkswagen je upravo predstavio redizajnirani model Polo za 2021. godinu, automobil za koji poznati proizvođač iz Volfsburga ističe da je prvi u svojoj klasi koji nudi mogućnost delimično autonomne vožnje. "Mali Golf" je, od nastanka 1975.

Premijera: Volkswagen Polo (redizajn) FOTO

B92 - 22.04.2021

Polo sada još više liči na Golf. Volkswagen Polo je jedan od najznačajnijih modela u istoriji proizvođača iz Volfsburga. Za skoro pola veka postojanja, prodato je preko 18 miliona primeraka ovog vozila. Redizajn aktuelne, šeste generacije usledio je nakon četiri godine prodaje, ...

Osveženi Polo pokazao "lice" dan uoči premijere

B92 - 21.04.2021

Prve fotografije restilizovanog automobila osvanule su na drštvenim mrežama. Zvanična premijera redizajniranog Volkswagena Polo najavljena je za četvrtak 22. april, ali je izgled ovog automobila, slučajno ili ne, otkriven dan ranije.

Novi VW Polo je već otkriven

Index.hr - 21.04.2021

IAKO je premijera zakazana za sutra, novi Polo je već osvanula na društvenim mrežama. Preuranjene objave ili tzv. curenja fotografija postali su uobičajeni, a na njih očito nije imun ni Volkswagen. Kako god, nedugo nakon lansiranja obnovljene Ibize na scenu dolazi i novi Polo.