TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uklonjena novogodišnja rasveta koja se otkačila i pretila da padne, saobraćaj normalizovan (FOTO)

Blic - 11.02.2019

Deo novogodišnje rasvete koji se otkačio i gotovo pao na kolovoz stvorio je kolaps u Ulici kneza Miloša budući da je zbog ove nezgode za saobraćaj bila zatvorena srednja traka. Posle intervencije nadležnih službi deo rasvete je uklonjen, te je saobraćaj normalizovan.

Sklonjen deo rasvete koji se otkačio u Kneza Miloša

Politika - 11.02.2019

Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je, javlja RTS. Saobraćaj je zbog ovoga bio otežan, jer je bio zatvoren jedan deo trake ove centralne gradske ulice u smeru ka gradu.

HAOS U KNEZA MILOŠA Otkačila se novogodišnja rasveta i preti da padne, zatvorena jedna traka (FOTO)

Blic - 11.02.2019

Deo novogodišnje rasvete koji se otkačio i gotovo pao na kolovoz stvorio je kolaps u Ulici kneza Miloša budući da je zbog ove nezgode za saobraćaj zatvorena srednja traka. Otkačeni deo novogodišnje rasvete visi ka kolovozu te je zbog toga saobraćaj u srednjoj traci blokiran.

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

RTS - 11.02.2019

U Ulici Kneza Miloša se zbog udara vetra otkinuo deo novogodišnje rasvete, koji su zatim uklonile ekipe Javne ...

Sklonjen deo rasvete koji se otkinuo u Kneza Miloša

Novosti - 11.02.2019

Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Miloša, sklonjen je Deo novogodi š nje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj Ulici kneza Milo š a, sklonjen je, javlja RTS.

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

B92 - 11.02.2019

U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i pretio je da padne zbog čega je bila zatvorena jedna traka ulice, javlja RTS . Saobraćaj se otežano odvijao čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu, a nešto kasnije su nadležne ...

Pao deo novogodišnje rasvete u Kneza Miloša

Mondo - 11.02.2019

U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i pretio je da padne zbog čega je bila zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS). Saobraćaj je bio otežan dok se čekao dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu ...

SKLONJEN DEO OTKINUTE RASVETE U KNEZA MILOŠA: Traka puštena u saobraćaj

Kurir - 11.02.2019

BEOGRAD - Deo novogodišnje rasvete, koji se jutros delom otkačio i pretio da padne u beogradskoj ulici Kneza Miloša, sklonjen je, a saobraćaj je normalizovan. Zbog toga je bila zatvorena jedna traka ulice u smeru ka gradu.

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvorena jedna traka beogradske Ulice kneza Miloša

Danas - 11.02.2019

U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS). Saobraćaj se otežano odvija čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu.

Otkinuo se deo rasvete u Ulici kneza Miloša

Vesti Online - 11.02.2019

U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i pretio je da padne zbog čega je bila zatvorena jedna traka ulice, javlja RTS. Tweet screenshot RTS Saobraćaj se otežano odvijao čekajući dolazak ekipe preduzeća koje održava javnu rasvetu, a nešto ...

OTKINUO SE NOVOGODIŠNJI UKRAS U KNEZA MILOŠA: Gužve u centru Beograda

Espreso - 11.02.2019

Kako su najavile gradske vlasti, skidanje novogodišnje rasvete počeće 15. februara U centru Beograda , u Ulici Kneza Miloša , otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS).

Otkinuo se novogodišnji ukras, zatvoren deo ulice Kneza Miloša

Novi Magazin - 11.02.2019

U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne zbog čega je zatvorena jedna traka ulice, javila je jutros Radio televizija Srbije (RTS). U centru Beograda, u Ulici kneza Miloša, otkinuo se deo novogodišnje rasvete i preti da padne ...