TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"BIRAMO VENČANICU ZA SLEDEĆU GODINU!" Slavlje u domu Dragojevića, Biljana se oglasila

Blic - 28.09.2022

Biljana Dragojević , majka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića , oglasila se u toku današnjeg dana na društvenim mrežama i to posebnim povodom. Naime, Biljana je obelodanila da se udaje njena ćerka Suzana, kao i da trenutno biraju venčanicu za ovaj važan dan u porodici ...

SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA - BILJANA SE OGLASILA: Biramo venčanicu za sledeću godinu! Evo ko staje na ludi kamen! ...

Informer - 28.09.2022

Biljana Dragojević, majka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, podelila je radosne vesti i svoje porodice koje su odličan povod za slavlje Biljana je otkrila da se njena ćerka Suzana se udaje, te su njih dve otišle u salon za venčanice, kako bi izabrale haljinu za venčanje.

VELIKO SLAVLJE U PORODICI DRAGOJEVIĆ! Dejanova majka otkrila lepe vesti, već biraju VENČANICU! (VIDEO)

Republika - 28.09.2022

Biljana Dragojević , majka pobednika Zadruge 5 Dejana Dragojevića, podelila je sa javnošću radosne vesti. Naime, Biljana je otkrila da je njena ćerka Suzana odlučila da stane na ludi kamen, a ovim povodom majka i ćerka uputile su se u potragu za savršenom venčanicom, što su ...

"BIRAMO VENČANICU, STAJE NA LUDI KAMEN!" Svadba u porodici DRAGOJEVIĆ - Biljana otkrila DATUM, sve je spremno!

Srbija Danas - 28.09.2022

Biljana Dragojević danas je podelila divne vesti na svom Instagramu. Naime, sestra poznatih rijaliti igrača Dejana i Davida Dragojevića, Suzana, našla se u salonu za venčanice, gde je zajedno sa Biljanom birala haljinu.

'BIRAMO VENČANICU' Slavlje kod Dragojevića, Biljana objavila RADOSNE VESTI! (FOTO+VIDEO)

Pink - 28.09.2022

Evo ko se udaje! Biljana Dragojević, majka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića , je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila lepe vesti. Naime, njena ćerka Suzana se udaje. Njih dve su pošle da salona za venčanice, što je Biljana usnimila.

ALEKSANDRA ĆE PLAKATI OD BESA KADA BUDE SAZNALA DA DRAGOJEVIĆI BIRAJU VENČANICU: Reč je o OVOJ DEVOJCI

Espreso - 28.09.2022

Usledio je niz čestitki, a Dragojevićka je podelila još jednu fotografiju iz salona Biljana Dragojević , majka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila lepe vesti. Naime, njena ćerka Suzana se udaje.

VELIKO SLAVLJE KOD DRAGOJEVIĆA! Biljana objavila SREĆNE VESTI, pa poručila: BIRAMO VENČANICU!

Kurir - 28.09.2022

Biljana Dragojević , majka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila lepe vesti. Naime, njena ćerka Suzana se udaje. Njih dve su pošle da salona za venčanice, što je Biljana usnimila.