TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TRAGEDIJA U LOVU: Lovac upucao kolegu u glavu!

Espreso - 14.01.2018

Nesreća se dogodila oko 9:45 u nedelju ujutru u Mirijevu Ilustracija - Ubistvo u lovu u Mirijevu foto: Shutterstock Jedan muškarac (75) preminuo je u Mirijevu u nedelju ujutru nakon nesreće u lovu, kada ga je drugi lovac (77), kako se pretpostavlja, slučajno upucao, saznaje ...

Strašna tragedija U lovu!

Pink - 14.01.2018

Lovac OPALIO PATRON i hicem u glavu usmrtio čoveka! U beogradskom naselju Mirijevo, iznad ulice Ljubise Miodragovica, u njivi lovac Ivan Vujicic(77) nehatno je opalio patron iz lovacke puske i pogodio kolegu lovca Bozidara Matica(75) u glavu. Bozidar je podlegao povredama.

TRAGEDIJA u SRBIJI: Lovac slučajno USMRTIO lovca

BKTV - 14.01.2018

Nesreća! U naselju Mirijevo u Beogradu jutros oko 10 sati dogodila se tragedija. U ulici Ljubiše Miodragovića lovac I.V. (77) slučajno je upucao lovca B.M. (75), usmrtivši ga na mestu, potvrđeno je za BKTVNews u MUP Srbije. Tragedija se dogodila u njivi, kada je I.V.

TRAGEDIJA U MIRIJEVU! Puška slučajno opalila - POGINUO LOVAC B. M. (75)!

Informer - 14.01.2018

U beogradskom naselju Mirijevo, u njivi iznad ulice Ljubiše Miodragovića, lovac Ivan V. (77) nehatno je opalio patron iz lovačke puske i pogodio kolegu lovca Božidara M. (75) u glavu Kako Informer saznaje nesrećni Božidar je podlegao povredama. Uviđaj je u toku...

UBISTVO U MIRIJEVU Lovac upucao muškarca

Blic - 14.01.2018

Jedan muškarac preminuo je u Mirijevu jutros nakon nesreće u lovu, kada ga je drugi lovac slučajno upucao, saznaje "Blic". Muškarac je podlegao povredama na licu mesta, potvrđuju u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila u lovištu iza naselja Mirijevo. Uskoro opširnije..

TRAGEDIJA U MIRIJEVU: Lovac OPALIO PATRON i hicem u glavu usmrtio čoveka!

Pink - 14.01.2018

I. V. (77) nehotice je opalio patron iz lovačke puške i pogodio B. M. (75) direktno u glavu u Mirijevu u ulici Ljubiše Miodragovića bb. Naime, zločin se odigrao na njivi u Mirijevu kada je I. V. (77) lovačkom puškom usmrtio na licu B. M.

Kobni pucanj na beogradskoj njivi: Ivan opalio iz lovačke puške i ubio drugog lovca Božidara!

Telegraf - 14.01.2018

Božidar je preminuo na licu mesta U naselju u ulici Ljubiše Miodragovića došlo je do nesreće kada je Ivan Vujičić (77) slučajno lovca Božidara Matića (75) , koji je preminuo na licu mesta. Kako Telegraf.rs saznaje Ivan se nalazio u njivi kada je patron iz lovačke puške opalio i ...

UBIJEN MUŠKARAC U MIRIJEVU: Stradao tokom lova, slučajno ga upucao kolega lovac

Kurir - 14.01.2018

Jedan muškarac preminuo je u Mirijevu jutros nakon nesreće u lovu, kada ga je drugi lovac slučajno upucao. Muškarac je podlegao povredama na licu mesta, potvrđuju u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila u lovištu iza naselja Mirijevo.

Pala krv na Mali Božić: Ivan slučajno ubio lovca u Mirijevu!

Srbija Danas - 14.01.2018

U naselju Mirijevo u ulici Ljubiše Miodragovića došlo je do nesreće kada je Ivan Vujičić (77) slučajno upucao lovca Božidara Matića (75), koji je preminuo na licu mesta. Aleksandar (4) je doživeo sudbinu kao Radenko: Polomio ruku, umro od sepse, a sada niko ne odgovara za ...

Lovac ubio čoveka!

ALO - 14.01.2018

Jedan muškarac preminuo je u Mirijevu jutros nakon nesreće u lovu, kada ga je drugi lovac slučajno upucao Muškarac je podlegao povredama na licu mesta, potvrđuju u Hitnoj pomoći. Prema nezvaničnim informacijama stradao je B. M. (75).

UŽAS U MIRIJEVU: Muškarac stradao tokom lova, UPUCAO GA KOLEGA LOVAC

Dnevno - 14.01.2018

Jedan muškarac preminuo je u Mirijevu jutros nakon nesreće u lovu, kada ga je drugi lovac slučajno upucao. Muškarac je podlegao povredama na licu mesta, potvrđuju u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila u lovištu iza naselja Mirijevo.