TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NOVE CENE PUTARINA Otvara se istočni krak Koridora 10, a ovo je DETALJNA RAČUNICA ZA VOZAČE

Blic - 07.11.2019

Istočni krak Koridora 10 doživeće svoje svečano otvaranje 9. novembra, a osim što se većina vozača pita kako će izgledati, više od svega ih interesuje koliko će koštati putarina kako od Niša do Dimitrovgrada, tako i od Beograda do granice sa Bugarskom.

SPREMITE SE NA NOVE CENE PUTARINA! Otvara se istočni krak Koridora 10, OVO JE NOVA RAČUNICA

Espreso - 07.11.2019

Cena putarine za deonicu Niš-Dimitrovgrad zavisiće od mesta/ naplatne stanice na kojoj se vozilo uključuje na auto-put.... Istočni krak Koridora 10 doživeće svoje svečano otvaranje 9. novembra, a osim što se većina vozača pita kako će izgledati, više od svega ih interesuje ...

NOVE CENE PUTARINA: Otvara se istočni krak Koridora 10, a ovo je DETALJNA RAČUNICA ZA VOZAČE

Srbija Danas - 07.11.2019

Osim što se većina vozača pita kako će istočni krak izgledati, više od svega ih interesuje koliko će koštati putarina kako od Niša do Dimitrovgrada, tako i od Beograda do granice sa Bugarskom. - Putarina na deonici autoputa E-75 od Niša do Dimitrovgrada se trenutno naplaćuje u ...

TAČNO U DINAR Kolika će biti PUTARINA NA ISTOČNOM KRAKU KORIDORA 10

Informer - 08.11.2019

Istočni krak Koridora 10 biće svečano otvoren sutra, a osim što se većina vozača pita kako će izgledati, više od svega ih interesuje koliko će koštati putarina kako od Niša do Dimitrovgrada, tako i od Beograda do granice sa Bugarskom.

SVE O ISTOČNOM KRAKU KORIDORA 10 Danas je svečano otvaranje, a evo kada ćete moći da se VOZITE NJIME

Blic - 09.11.2019

Svečanost povodom otvaranja Istočnog kraka Koridora 10 održava se danas od 12 sati, a kako najavljuju iz "Puteva Srbije", odmah nakon što se to završi, negde oko 14 sati trebalo bi da ova deonica bude otvorena i za saobraćaj.