TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Zastava oružje": Obustavljen rad

RTV - 13.03.2018

Sindikalna organizacija fabrike "Zastava oružje" upozorila je danas rukovodstvo preduzeća da su mašine u pogonu "Alatnica" već drugi dan ugašene zbog toga što je oko 80 radnika obustavilo proizvodnju, nezadovoljni teškim uslovima rada i načina rukovođenja i nagrađivanja.

Štrajkuje 80 radnika Alatnice fabrike Zastava oružje

N1 - 13.03.2018

Mašine u Alatnici fabrike "Zastava oružje" već drugi dan ne rade, jer je oko 80 radnika obustavilo rad zbog nezadovoljstva brzinom rešavanja nagomilanih problema u tom pogonu, saopštio je Samostalni sindikat fabrike.

Kulminacija u Zastavinoj alatnici

BizLife - 12.03.2018

Oko 80 radnika fabrike Zastava oružje pogona Alatnice obustavilo je rad, saopštila je sindikalna organizacija Zastava oružje. Kako navode, nezadovoljstvo radnika je kulminiralo zbog nerešenih problema koji se tiču uslova rada, načina nagrađivanja, kao i načina na koji se ...

Sindikat „Zastava oružje“ traži smenu direktora

Danas - 13.03.2018

Sindikalna organizacija fabrike „Zastava oružje“ upozorila je danas rukovodstvo preduzeća da su mašine u pogonu „Alatnica“ već drugi dan ugašene zbog toga što je oko 80 radnika obustavilo proizvodnju. Sindikat kaže da su radnici izražavajući nezadovoljni zbog teških uslova rada ...

Oružari obustavili rad: Da ne bi došlo do eskalacije...

B92 - 13.03.2018

Kragujevac -- Mašine u Alatnici fabrike "Zastava oružje" već drugi dan ne rade, jer je oko 80 radnika obustavilo rad. Radnici su nezadovoljni brzinom rešavanja nagomilanih problema u tom pogonu, saopštio je Samostalni sindikat fabrike.