TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Osječani ponovno u mukama: U 12 sati se u jednoj klopci uhvati do 10.000 komaraca

Vecernji.hr - 10.06.2021

Problem i dalje dolazi iz Kopačkog rita gdje se u jednoj klopci u 12 sati uhvati do 10.000 komaraca S početkom još jednog ljeta počinju muke za Osječane i stanovnike okolnih mjesta, gdje ni 12 sati nakon tretiranja komaraca je previše.

Od samih prizora čovjeka zasvrbi: Unatoč milijunima za suzbijanje, u Osijeku i okolici opet se bore s najezdom komaraca

Dnevnik.hr - 10.06.2021

Mrtva trka vodi se s komarcima u Osijeku i okolici. Dok grad troši milijune, okolne općine ne sudjeluju u njihovu suzbijanju, pa su neka naselja i nakon skupih tretmana ponovno izložena najezdi. Galerija + 5 Osijek i okolna mjesta muku muče s najezdom komaraca.

Zbog obilnih kiša prijete nam ozbiljni problemi s komarcima

Index.hr - 10.06.2021

SVIBANJ je u nekim dijelovima Hrvatske, osobito u sjeverozapadnim, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda bio vrlo kišovit te čak ekstremno kišovit (grafika dolje), a kako su posljednjih dana konačno krenule i visoke temperature, za očekivati je da bi moglo biti ...

Ponovo napad na zaposlene JKP „Gradska čistoća" tokom akcije suzbijanja komaraca

Srbija Danas - 10.06.2021

Ekipa „Čistoće“ koja je akciju protiv komaraca obavljala na području GO Barajevo napadnuta je u ulici Maršala Tita. Pošto je nepoznati napadač zaustavio službeno vozilo kojim se sprovode akcije protiv komaraca, verbalno je napao zaposlene.

NEDOPUSTIVO: Ponovo napad na zaposlene "Čistoće" tokom akcije suzbijanja komaraca

Blic - 10.06.2021

Ekipa JKP „Gradska čistoća" Beograd, Sektora ekologije i unapređenja životne sredine, sinoć oko 22.00 časa je ponovo napadnuta. Ovog puta u naselju Meljak tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca, navodi se u saopštenju tog komunalnog preduzeća.

JOŠ JEDAN INCIDENT: Ponovo napadnuti radnici Gradske čistoće tokom AKCIJE SUZBIJANJA KOMARACA

Espreso - 10.06.2021

Pošto je nepoznati napadač, navode, zaustavio službeno vozilo kojim se sprovode akcije protiv komaraca, verbalno je napao zaposlene Ekipa JKP "Gradska čistoća" Beograd sinoć oko 22.00 časa ponovo je napadnuta u naselju Meljak tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi ...

INCIDENT U MELJAKU! Nepoznati muškarac napao ekipu komunalaca koja je ZAPRAŠIVALA KOMARCE

Kurir - 10.06.2021

Ekipa JKP "Gradska čistoća" Sektora ekologije i unapređenja životne sredine sinoć oko 22 sata je napadnuta u naselju Meljak tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca. Akciju protiv komaraca ekipa je obavljala na području GO Barajevo, a napadnuta je u Ulici ...

INCIDENT U MELJAKU: Muškarac napao ekipu komunalaca koja je zaprašivala komarce

Novosti - 10.06.2021

Akciju protiv komaraca ekipa je obavljala na području GO Barajevo, a napadnuta je u Ulici maršala Tita. Nepoznati napadač zaustavio je službeno vozilo kojim se sprovode akcije protiv komaraca i verbalno napao zaposlene.

Ponovo napad na radnike "Gradske čistoće": Zaprašivali komarce, čovek ih zaustavio i vređao

Telegraf - 10.06.2021

Ekipa JKP "Gradska čistoća" Beograd sinoć oko 22.00 časa ponovo je napadnuta u naselju Meljak tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca. Kako je saopšteno iz tog preduzeća, ekipa "Čistoće" koja je akciju protiv komaraca obavljala na području GO Barajevo, ...

Muku mučite s komarcima? Evo kako ih se najlakše riješiti

N1 - 10.06.2021

Dolaskom toplijih dana i uz prisutnost dovoljne količine vode u okolišu, broj vrsta komaraca i njihovih legla u našoj okolini se povećava. Stoga je broj tih napasnih kukaca koji lete oko nas posljedica prisutnih uvjeta potrebnih za njihov razvoj, prije svega količine vode i ...

NASTAVLJA SE AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA Evo na kojim lokacijama u Beogradu su ekipe "Gradske čistoće" do ponoći

Blic - 09.06.2021

Sutra se nastavlja akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na javnim površinama teritorije grada Beograda koju je započeo Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća".

Najezda komaraca posle zaprašivanja iz aviona: Nesvakidašnji snimak iz Hrvatske /video/

Sputnik - 09.06.2021

Ogroman roj komaraca snimljen je u Sarvašu, prigradskom naselju Osijeka, dva dana nakon zaprašivanja iz aviona protiv ovih insekata. Autor nesvakidašnjeg snimka iz Hrvatske, koji se proširio društvenim mrežama, je sarvaški župnik Mario Brkić.

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR U HRVATSKOJ: Neviđena NAJEZDA KOMARACA i to samo dva dana posle zaprašivanja - zidovi kuće se crne ...

Srbija Danas - 09.06.2021

Ogroman roj komaraca snimljen je u Sarvašu, prigradskom naselju Osijeka, dva dana nakon zaprašivanja iz aviona protiv ovih insekata. Autor nesvakidašnjeg snimka iz Hrvatske, koji se proširio društvenim mrežama, je sarvaški župnik Mario Brkić.

NEVIĐENA NAJEZDA KOMARACA U HRVATSKOJ: Zidovi su pocrneli od napasti, pogledajte nesvakidašnje scene (VIDEO)

Novosti - 09.06.2021

Autor nesvakidašnjeg snimka iz Hrvatske, koji se proširio društvenim mrežama, je sarvaški župnik Mario Brkić. - Samo da vidite što je najezda komaraca. Pa ti sad živi u Sarvašu - kazao je Brkić na snimku pokazujući različite delove kuće i kancelarije.