TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DSS: Osnovaćemo novu opštinu

N1 - 13.02.2018

Demokratska stranka Srbije (DSS) će, ako dobije poverenje građana na izborima u Beogradu, osnovati novu gradsku opštinu na levoj obali Dunava i izgraditi naselje Mihajlo Pupin, izjavio je kandidat za gradonačelnika DSS Miloš Jovanović.

DSS: Izgradićemo naselje Mihajlo Pupin sa 5.000 stanova!

Espreso - 13.02.2018

Kako se navodi u saopštenju, Jovanović je rekao da bi realna cena stana u tom naselju bila 650 evra po kvadratu foto: Fonet Predsednik Demokratske stranke Srbije ( DSS ) Miloš Jovanović založio se danas za formiranje nove beogradske opštine na levoj obali Dunava i izgradnju ...

Jovanović: Izgraditi novo naselje Mihajlo Pupin na levoj obali Dunava

Srbija Danas - 13.02.2018

Potrebno je osnovati novu gradsku opštinu na levoj obali Dunava i izgraditi naselje Mihajlo Pupin i Demokratska stranka Srbije će to uraditi ako dobije poverenje građana na izborima, izjavio je kandidat za gradonačelnika DSS-a Miloš Jovanović.

JOVANOVIĆ (DSS): Izgraditi novo naselje na levoj obali Dunava

Kurir - 13.02.2018

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović založio se danas za formiranje nove beogradske opštine na levoj obali Dunava i izgradnju naselja "Mihajlo Pupin", gde bi cena kvradratnog metra stana bila oko 650 evra. "Beograd mora da se razvija u širinu a ne u visinu.