TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRPKINJA U BORBI ZA "ŽIVOTNO DELO": Naučnica i profesorka Gordana Vunjak Novaković finalista Evropske nagrade za ...

Novosti - 04.05.2021

Nominaciju je objavio Evropski zavod za patente u Minhenu. Rad srpske naučnice i profesorke Univerziteta Kolumbija, članice SANU, koja je postala član Nacionalne akademije inženjerstva SAD, rešio je kompleksne probleme u vezi sa zamenom oštecenog tkiva.

Prva Srpkinja u finalu najprestižnije evropske nagrade za pronalazače: Njen patent je jedinstven

Telegraf - 04.05.2021

Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače za ovu godinu , objavio je danas u Minhenu Evropski zavod za patente (EZP).

Prva srpkinja u finalu najveće evropske nagrade za pronalazače

Danas - 04.05.2021

Naučnica Gordana Vunjak-Novaković nominovana je za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače 2021. za inovativni doprinos u bio-medicinskom inženjerstvu, objavio je danas Evropski zavod za patente (EZP).

Prva Srpkinja u finalu najveće evropske nagrade za pronalazače

N1 - 04.05.2021

Naučnica Gordana Vunjak-Novaković nominovana je za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače 2021 za inovativni doprinos u bio-medicinskom inženjerstvu, objavio je danas Evropski zavod za patente (EZP).

SRPSKA NAUČNICA U FINALU EVROPSKE NAGRADE ZA PRONALAZAČE: Za inovativni doprinos u BIOMEDICINI!

Espreso - 04.05.2021

Vunjak Novaković kandidovana je u kategoriji "Životno delo", a za tu prestižnu nagradu, kako je navedeno na sajtu EPO, "bore se" još dva nemačka naučnika Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače - za ...

Gordana Vunjak-Novaković nominovana za Evropsku nagradu za pronalazače 2021.

RTV - 04.05.2021

Naučnica Gordana Vunjak-Novaković nominovana je za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače 2021. za inovativni doprinos u bio-medicinskom inženjerstvu, objavio je danas Evropski zavod za patente (EZP).

ISTORIJSKI USPEH SRPSKE NAUČNICE! Ona je ušla u finale najveće Evropske nagrade za pronalazače!

Informer - 04.05.2021

Srpska naučnica Gordana Vunjak-Novaković je za inovativni doprinos u biomedicini izabrana za finalistkinju prestižne Evropske nagrade za pronalazače za ovu godinu, objavio je danas u Minhenu Evropski zavod za patente (EZP) Rad ove profesorke Univerziteta Kolumbija, članice SANU ...

Srpkinja u finalu evropske nagrade za pronalazače

B92 - 04.05.2021

Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače. Izabrana je za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu Evropski zavod za patente.

SRPSKA NAUČNICA U FINALU EVROPSKE NAGRADE ZA PRONALAZAČE: Njen rad rešio kompleksne probleme u vezi sa zamenom ...

Kurir - 04.05.2021

Srpsko američka naučnica Gordana Vunjak-Novaković izabrana je za finalistkinju Evropske nagrade za pronalazače - za inovativni doprinos u biomedicini, koji između ostalog otvara vrata regenerativnoj medicini, objavio je danas u Minhenu Evropski zavod za patente.