TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Junker oštro kritikovao austrijskog kancelara

RTV - 16.05.2019

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kritikovao je austrijskog kancelara Sebastijana Kurca zbog njegove izjave o navodnoj preteranoj birokratizaciji Komisije, kao i preteranih uredbi iz Brisela. "Smatram da te tvrdnje protiv EU nisu ni malo na mestu", poručio je Junker u ...

Junker oštro kritikovao austrijskog kancelara

Tanjug - 16.05.2019

Junker oštro kritikovao austrijskog kancelara Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kritikovao je austrijskog kancelara Sebastijana Kurca zbog njegove izjave o navodnoj preteranoj birokratizaciji Komisije, kao i preteranih uredbi iz Brisela.

Junker o Kurcu i "šniclama": Za mene je to svesna šizofrenija

B92 - 16.05.2019

Beč -- Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kritikovao austrijskog kancelara Sebastijana Kurca zbog njegove izjave o preteranoj birokratizaciji Komisije. "Smatram da te tvrdnje protiv EU nisu ni malo na mestu", poručio je Junker u intervjuu bečkom dnevniku "Standard".

Juncker: Austrijski kancelar 'Evropljanin na pola radnog vremena'

Al Jazeera - 16.05.2019

Predsjednik EK smatra da tvrdnje Sebastiana Kurza o pretjeranoj birokratizaciji Komisije i nepotrebno velikom broju uredbi nisu na mjestu. Predsednik EK Juncker (desno) je upozorio Kurza (lijevo) da ne treba biti "Evropljanin na pola radnog vremena".