TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Biciklista ošamario policajca!

ALO - 22.04.2021

Pripadnici leskovačke policijske uprave u toku dana u četvrtak 22.aprila,sat iza podneva, uhapsili su D.S.(43) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo svesno ometanje službenog lica u vršenju službene radnje... Okrivljeni D.S.

UDARIO POLICAJCA KOJI GA JE ZAUSTAVIO: Uhapšen Leskovčanin zbog napada na službeno lice

Kurir - 22.04.2021

Policija je uhapsila muškarca u Leskovcu zbog sumnje da je udario policajca koji ga je zaustavio dok je vozio bicikl u ulici gde je to zabranjeno. Policajac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, a osumnjičeni D.S., rođen 1978.

UDARIO POLICAJCA KOJI GA JE ZAUSTAVIO DOK JE VOZIO BICIKL: Naneo mu lake telesne povrede

Novosti - 22.04.2021

On se sumnjiči da je udario saobraćajnog policajca koji ga je zaustavio dok je vozio bicikl u ulici u kojoj je to zabranjeno i rekao mu da čini prekršaj. Policajac je zadobio lake telesne povrede. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom ...

Leskovčanin udario saobraćajnog policajca

Južne Vesti - 22.04.2021

Zbog napada na saobraćajnog policajca, leskovačka policija uhapsila je 43-godišnjeg sugrađanina i protiv njega je, saopštavaju, podneta krivična prijava. D. S. iz Leskovca se sumnjiči da je udario saobraćajnog policajca koji ga je zaustavio dok je vozio bicikl, u ulici u kojoj ...

Uhapšen Leskovčanin jer je udario policajca

Nova - 22.04.2021

Policija je uhapsila muškarca u Leskovcu zbog sumnje da je udario policajca koji ga je zaustavio dok je vozio bicikl u ulici gde je to zabranjeno. Policajac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, a osumnjičeni D.S.

LESKOVČANIN NASRNUO NA POLICAJCA: Vozio bicikl u zabranjenoj zoni, a kada je zaustavljen potpuno je pomahnitao!

Republika - 22.04.2021

ST/V. LUKIĆ Policajac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, a osumnjičeni D.S., rođen 1978. godine, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.