TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Velike promene u Partizanu: Smenjen Šoštar i ceo Upravni odbor!

Mondo - 02.12.2019

Dugogodišnji prvi čovek najtrofejnijeg srpskog kluba više ne vodi crno-bele. Vaterpolo klub Partizan nastavlja dalje bez Aleksandra Šoštara (55) . Dugogodišni predsednik crno-belih smenjen je na vanrednoj sednici Skupštine kluba u ponedeljak uveče, u prostorijama kluba sportista ...

Otkazi u Partizanu: Smenjen Šoštar i svi članovi UO

Mozzart Sport - 02.12.2019

Skupština Vaterpolo kluba Partizan smenila je kopletan Upravni odbor crno-belih, na čeku sa predsednikom Aleksandrom Šoštarem , a dužnosti je razrešen i predsednik skupštine Zoran Avramović . Avramović je napustio skupštinu na njenom početku, ali je i pored toga postojao kvorum, ...

POTRESI U PARTIZANU: Smenjeni Šoštar i Avramović! Crno-beli bez predsednika

Kurir - 02.12.2019

Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora. Sednici u prostorijama JSD Partizan na stadionu u Humskoj prisustvovalo je 22 od 38 članova skupštine. Sednicu je na samom početku napustio predsednik Skupštine Zoran Avramović kao i deo ...

Smenjen!

ALO - 02.12.2019

Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora. Dugogodišnji predsednik upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na večerašnjoj sednici skupštine crno-belih.

Bura u Partizanu – smenjeni Šoštar i svi članovi Upravnog odbora

B92 - 02.12.2019

Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na sednici skupštine crno-belih. Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

Smene u Partizanu, ko upravlja klubom?

Sportske.net - 02.12.2019

Korenite promene u našem najtrofejnijem klubu. Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na večerašnjoj sednici skupštine crno-belih. Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ: Partizan smenio predsednika i ceo upravni odbor!

Espreso - 02.12.2019

Partizan je saopštio da će do izbora novih organa klubom upravljati posebna skupštinska komisija. Vaterpolo klub Partizan nastavlja dalje bez Aleksandra Šoštara , javlja Mondo. Dugogodišni predsednik crno-belih smenjen je na vanrednoj sednici Skupštine kluba u ponedeljak uveče, ...

Smenjena uprava Partizana!

Srbija Danas - 02.12.2019

Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na večerašnjoj sednici skupštine crno-belih. Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

VRELO U PARTIZANU! Šoštar SMENJEN nakon višegodišnjeg upravljanja klubom

Blic - 02.12.2019

Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na sednici skupštine crno-belih. Pored njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

BURNO U PARTIZANU! Smenjeni Šoštar i svi članovi Upravnog odbora!

Informer - 02.12.2019

Dugogodišnji predsednik i upravnog odbora vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar smenjen je na sednici skupštine crno-belih Osim njega, smenjeni su predsednik skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora.

VK Partizan: Šoštar i Avramović smenjeni

RTV - 03.12.2019

Predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar, predsednik Skupštine Zoran Avramović i svi članovi Upravnog odbora smenjeni su večeras na vanrednoj sednici Skupštine kluba. Kako se navodi u saopštenju, sednici je prisustvovalo 22 od 38 članova Skupštine.