TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beroš: Zasad ne mogu govoriti je li bilo propusta u pružanju pomoći novinaru Vladimiru Matijaniću

Vecernji.hr - 06.08.2022

Zdravstvena inspekcija će postupati, postupat će se i u Hitnoj medicinskoj pomoći (HMP) da se ustanove svi detalji, poručio je Beroš u Varaždinu dodavši kako je od jutra u nekoliko navrata kontaktirao ravnatelja KBC-a Split Julija Meštrovića.

Partnerica preminulog novinara Matijanića: "Deset puta smo zvali hitnu i molili da ga prime u bolnicu. Nisu htjeli"

Dnevnik.hr - 06.08.2022

Ministarstvo zdravstva zatražilo je u subotu cjelovito izvješće o pružanju medicinske skrbi preminulom novinaru Vladimiru Matijaniću. Andrea Topić, novinarka i Matijanićeva životna partnerica opisala je što se sve događalo uoči njegove smrti.

Ministar Beroš: Pokrenuta je istraga oko smrti novinara Matijanića

Index.hr - 06.08.2022

MINISTAR zdravstva Vili Beroš potvrdio je za Index kako je pokrenuta istraga, vezana za smrt novinara Vladimira Matijanića. >> Andrea Topić: Zvali smo Hitnu deset puta, molili da Vladu voze u bolnicu. Nisu htjeli Podsjetimo, Andrea Topić, novinarka Indexa i životna partnerica ...

Beroša pitali o smrti Matijanića: Mislio sam da ćemo biti fokusirani na nesreću

Index.hr - 06.08.2022

MINISTAR Vili Beroš održao je presicu nakon tragične nesreće poljskog autobusa, a novinari su ga pitali i o smrti Vladimira Matijanića i mogućim propustima splitske bolnice i Hitne. "Rješavat ćemo jednu krizu po jednu, mislio sam da ćemo ovdje biti fokusirani na nesreću.

VIDEO Ministar Beroš o smrti novinara Matijanića od korone: "Od KBC-a Split tražim cjelovito izvješće o svim ...

Dnevnik.hr - 06.08.2022

Ministarstvo zdravstva zatražilo je u subotu cjelovito izvješće o pružanju medicinske skrbi umrlom novinaru Vladimiru Matijaniću u splitskom KBC-u Split i drugim zdravstvenim ustanovama. "Od KBC-a Split tražim cjelovito izvješće o svim postupanjima", istaknuo je ministar Vili ...

HDZ-ov šef Hitne o postupanju prema Matijaniću: Čujte, svatko ima svoje iskustvo

Index.hr - 06.08.2022

UZROK smrti Indexova novinara Vladimira Matijanića trebao bi se znati nakon što završi obdukcija, koja je najavljena za danas. "Izvan Splita sam, nisam vidio objavu", kratko je za Slobodnu Dalmaciju kazao ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije Leo ...

Pokrenuta istraga o smrti novinara Vladimira Matijanića

Avaz - 06.08.2022

Vili Beroš, ministar zdravstva Hrvatske kazao je da je pokrenuta istraga o smrti novinara Indexa Vladimira Matijanića nakon što je njegova djevojka Andrea Topić na Facebooku pisala o postupanju ljekara prema njemu.

Beroš šalje inspekciju oko smrti novinara Matijanića u Splitu, oglasio se i ravnatelj bolnice

24sata.hr - 06.08.2022

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije Leo Luetić potvrdio da su njegovi djelatnici jučer dva puta odlazili kod Matijanića. Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio nam je kako je pokrenuta istraga, vezana za smrt novinara Vladimira Matijanića.

Umro novinar Vladimir Matijanić

Al Jazeera - 05.08.2022

Matijanić u bogatoj novinarskoj karijeri bio urednik i novinar koji je otkrio brojne afere, a poznat je kao jedan od najboljih hrvatskih istraživačkih novinara, ali i analitičara. Novinar Vladimir Matijanić koji je u svojoj karijeri otkrio brojne afere umro je u Splitu u 51.

Preminuo poznati splitski novinar Vladimir Matijanić

Avaz - 05.08.2022

U 51. godini preminuo je istaknuti splitski novinar Vladimir Matijanić, javlja Slobodna Dalmacija. Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a posljednje vrijeme na Indexu. U Slobodnoj Dalmaciji je radio kao novinar i urednik.

U 51. godini preminuo istaknuti novinar Vladimir Matijanić

24sata.hr - 05.08.2022

Zbog otkrića o doktoratu Vice Mihanovića, kandidata HDZ-a za gradonačelnika Splita, nagrađen je prošle godine Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić. Nagrađivani novinar Indexa umro je u 51. godini života.

Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić: "Njegovim odlaskom svi gubimo jako mnogo..."

Dnevnik.hr - 05.08.2022

U 51. godini života preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić. Novinar Vladimir Matijanić preminuo je u 51. godini. Bio je splitski novinar koji je radio u Slobodnoj Dalmaciji, zatim u tjedniku Feral Tribune, a zadnji posao obavljao je na Indexu.

Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić

N1 - 05.08.2022

U 51. godini života preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić. Bio je splitski novinar koji je radio u Slobodnoj Dalmaciji, zatim u tjedniku Feral Tribune, a zadnji posao obavljao je na Indexu. Zbog otkrića o doktoratu Vice Mihanovića, kandidata HDZ-a za gradonačelnika ...

Preminuo istaknuti novinar Vladimir Matijanić

Vecernji.hr - 05.08.2022

Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a posljednje vrijeme na Indexu. Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić . Nagrađivani novinar Indexa umro je u 51. godini života. Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a posljednje vrijeme na Indexu.

Umro Vladimir Matijanić!

Espreso - 05.08.2022

Nagrađivani novinar Indexa umro je u 51. godini života Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić. Nagrađivani novinar Indexa umro je u 51. godini života. Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a poslednje vreme na Indexu.

Preminuo poznati splitski novinar Vladimir Matijanić

Vijesti.ba - 05.08.2022

U 51. godini preminuo je istaknuti splitski novinar Vladimir Matijanić, javlja Slobodna Dalmacija. Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a posljednje vrijeme na Indexu. U Slobodnoj Dalmaciji je radio kao novinar i urednik.

Preminuo istaknuti novinar Vladimir Matijanić

Dnevnik.ba - 05.08.2022

Preminuo je istaknuti novinar Vladimir Matijanić. Nagrađivani novinar Indexa umro je u 51. godini života. Radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Feral Tribuneu, a posljednje vrijeme na Indexu, prenosi RTV Herceg Bosne.

Ministar Beroš: Pokrenuta je istraga oko smrti novinara Indexa

N1 - 06.08.2022

Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš potvrdio je za Index kako je pokrenuta istraga, vezana za smrt novinara ovog medija, Vladimira Matijanića. Podsjetimo, Andrea Topić, novinarka Indexa i životna partnerica preminulog novinara Vladimira Matijanića, objavila je kronologiju ...

Šef splitske Hitne o smrti Matijanića: “Čujte, svako ima svoje iskustvo”

N1 - 06.08.2022

Uzrok smrti Indexova novinara Vladimira Matijanića trebao bi se znati nakon što završi obdukcija, koja je najavljena za danas. “Izvan Splita sam, nisam vidio objavu”, kratko je za Slobodnu Dalmaciju kazao ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije Leo ...

Pokrenuta istraga oko smrti novinara Matijanića. Beroš: Sve će se ustanoviti

N1 - 06.08.2022

Ministarstvo zdravstva zatražilo je u subotu cjelovito izvješće o pružanju medicinske skrbi umrlom novinaru Vladimiru Matijaniću u splitskom KBC-u Split i drugim zdravstvenim ustanovama, potvrdio je to ministar zdravstva Vili Beroš.