TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JA SAM JA, JEREMIJA (1): Harmonika - prva i jedina Tozovčeva igračka

Novosti - 11.04.2021

DA život piše romane, svedoči i sudbina doajena naše narodne muzike, harmonikaša, pevača i kompozitora Predraga Živkovića Tozovca. Autoru više od sto pesama, koji je umeo da peva više od hiljadu kompozicija, harmonika je bila prva i jedina igračka.

VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA NJEGOV GROB! Položio venac SVOM OCU i ostavio PORUKU! FOTO

Kurir - 10.04.2021

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković , došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA GROB! Položio venac svom ocu, u Aleji zaslužnih građana ostao pola sata

Novosti - 10.04.2021

DALEKO od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

VANBRAČNI SIN TOZOVCA SAM NA GROBLJU U 7 UJUTRU: Otkriven razlog što se nije pojavio na sahrani

Mondo - 10.04.2021

Vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina i živi u Beogradu. On se na groblje došao u 7 ujutru, sam, i položio venac na kojem je bila poruka "Poslednji pozdrav od Svetozara".

U SUZAMA SE OPROSTIO OD OCA: VANBRAČNI SIN Tozovca ipak došao na njegov grob, evo šta je tamo ostavio i zbog čega nije ...

Pink - 10.04.2021

Pola sata proveo na očevom grobu. Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković , došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

Vanbračni sin Tozovca IPAK DOŠAO NA OČEV GROB! Položio venac i kroz suze se oprostio, a evo zašto nije došao na sahranu

Blic - 10.04.2021

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca , Svetozar Živković , došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

VANBRAČNI SIN Tozovca nakon SAHRANE posetio GROBNO MESTO svog POKOJNOG OCA: Ostavio je i PORUKU

Srbija Danas - 10.04.2021

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA GROB POKOJNOG OCA! Evo šta je tamo ostavio i zbog čega nije došao na sahranu!

Informer - 10.04.2021

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

VANBRAČNI SIN TOZOVCA JECAO SAM NAD NJEGOVIM GROBOM RANO UJUTRO: Položio mu venac i OSTAVIO VAŽNU PORUKU! (FOTO)

Espreso - 10.04.2021

Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca , Svetozar Živković , došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac.

Vanbračni sin Tozovca ipak došao na očev grob, Svetozar položio venac i ostavio poruku!

ALO - 10.04.2021

"Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamerne i neistinite", zaključuje izvor. Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca , ...

TOZOVAC JE U MLADOSTI VOLEO OVU GLUMICU, a zbog PESME koju je snimio morao je da napusti SRBIJU! Otkrivamo vam 12 ...

Informer - 10.04.2021

Pevač Predrag Živković Tozovac nakon nekoliko nedelja borbe izgubio je, nažalost, bitku sa koronavirusom. On je 6. aprila preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, u 86. godini. Predrag Živković Tozovac važi za jednog od najboljih pevača narodne muzike.

Merima Njegomir o Tozovcu: "Bio je bolji od svih nas..." VIDEO

B92 - 10.04.2021

Najbolje pesme sviraju se u nebeskoj kafani. Juče je sahranjen bard narodne muzike Predrag Živković Tozovac. Njegova kuma i jedan od najboljih prijatelja sa estrade Merima Njegomir otkriva za TV Prva da su o Tozovcu pričali samo lepo. "Pevao je i svirao maltene do kraja.

Naslovne strane za subotu, 10. april 2021. godine

Beta - 10.04.2021

Dnevni listovi na naslovnim stranama vikend izdanja najviše pišu o produženju pritvora vlasnika škole glume kog su učenice prijavile za silovanje, o sahrani pevača Predraga Živkovića Tozovca, o padu broja inficiranih korona virusom i mogućem ublažavanju protivpandemijskih mera.