TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Najbolji strelac ikada? Nestvarni Grizman sa "dečijim het-trikom"

B92 - 08.04.2021

Antoan Grizman, zvezda Barselone, uradio je neverovatnu stvar. Ovog četvrtka postao je otac treći put i to ništa ne bi bilo čudno da sva tri deteta nisu rođena istog datuma. Naime, 2016. je dobio ćerku Miju 8. aprila, tačno tri godine kasnije sina Amara, a na današnji dan još ...

OVO JE FASCINANTNO: Antoan Grizman postao otac treći put, a i treći put se dogodila ISTA STVAR

Srbija Danas - 08.04.2021

Antoan Grizman možda ne blista u dresu Barselone, ali mu je zato sve potaman na privatnom planu. Rekorder po broju golova za francusku reprezentaciju postao je otac po treći put. Supruga Erika Čoperena donela je na svet dečaka Albu. Srećni par već ima ćerku Miu i sina Amara.

GRIZMAN OPET TATA: Troje dece, sva rođena 8. aprila

Novosti - 08.04.2021

ANTOAN Grizman je danas dobio ćerkicu Albu, na isti datum (8. april), kao i prethodna dva deteta. Žena Barseloninog ofanzivca, Erika, je 8. aprila 2016. rodila devojčicu Miu, a dečaka Amara 8. aprila 2019. Grizman je dobio najbolju motivaciju uoči El Klasika.

Griezmannov hat-trick: I treće dijete rodilo se na isti datum!

24sata.hr - 08.04.2021

Pitanje je postoji li u svijetu još koji takav slučaj, ali Antoine Griezmann (30) pokazao je kako ima nevjerojatan tajming i izvan terena. Napadač Barcelone postao je otac i po treći put, a nakon Mije (6) i Amara (2), na 8.

Familija Grizman i magični datum 8. april

Vijesti.me - 08.04.2021

Napadač Barselone Antoan Grizman je treći put postao otac. Fudbalski svijet je na društvenim mrežama redom čestitao, ali u čitavoj priči postoji jedna zanimljivost - sve troje djece francuskog asa rođena istog datuma - 8. april.

Griezmann treći put postao otac, sva djeca rođena istog datuma

Vijesti.ba - 08.04.2021

Francuski reprezentativac i igrač Barcelone, Antoine Griezmann, danas je po treći put postao otac. Ono što je zanimljivo je da je i njegovo treće dijete rođeno na isti datum - 8. aprila, baš kao i prvo dvoje. Griezmann je prvo dijete dobio 8. aprila 2016.

Nisu blizanci: Zvijezdi Barcelone se svo troje djece rodilo na isti datum

Dnevnik.hr - 08.04.2021

Jedan sasvim nevjerojatan podatak obišao je najpoznatije svjetske medije. Riječ je o napadaču Barcelone Antoineom Griezmannu. Francuski reprezentativac danas je dobio treće dijete, to nije ništa nevjerojatno da se troje djece nije rodilo na isti datum – 8 travnja.