TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IMAŠ BOLJE NOGE NEGO VEĆINA ŽENA: Andrija Milošević pozirao u DONJEM VEŠU, devojke odlepile! (FOTO)

Pink - 12.06.2019

Ponovo napravio buru na društvenim mrežama. Glumac Andrija Milošević redovno svoje pratioce na Instagramu zabavi svojim objavama, a tako je bilo i ovoga puta kada je na ovoj mreži podelio jednu zanimljivu fotografiju koja je privukla veliku pažnju.

"Seocki mačo na mermeru": Andrija pozirao u šarenoj košulji, a kada vidite šta ima dole, vrištaćete od smeha ...

Telegraf - 12.06.2019

Glumac je ponovo nasmejao obožavatelje ponovo je privukao pažnju, ovog puta svojom novom objavom na Instagramu. Glumac je na svom profilu objavio fotografiju na kojom pozira u šarenoj košulji naslonjen na mermerni zid.

SLIKAO SE U GAĆAMA, POZIRAO POPUT STARLETA Fotografija srpskog glumca postala HIT na društvenim mrežama

Blic - 10.06.2019

Naš poznati glumac često iznenađuje pratioce na društvenim mrežama duhovitim objavama, a sada je rešio da još jednom nasmeje mnoge fotografijom o kojoj se i te kako priča. Andrija Milošević se ovog puta fotkao poput starleta, u gaćama, sa rukama na kukovima i naočarama za sunce, ...

ANDRIJA PONOVO ZASMEJAO MASU: Glumac OSVOJIO Instagram slikom u GAĆAMA! Oduševio! (FOTO)

Kurir - 10.06.2019

Andrija Milošević često iznenađuje pratioce na društvenim mrežama duhovitim objavama, a ova je nadmašila sve do sada. Ovog puta se fotkao poput starleta, u gaćama, sa rukama na kukovima i naočarama za sunce. "Seocki mačo na mermeru", napisao je Milošević u opisu fotke.

ŽENE U TRANSU: Andrija Milošević objavio sliku u gaćicama (FOTO)

Srbija Danas - 10.06.2019

Glumac Andrija Milošević često je u centru pažnje obožavaoca i neretko ih obraduje objavama svojih zabavnih slika na društvenim mrežama. Ovog puta se fotkao poput starleta, u gaćama, sa rukama na kukovima i naočarima za sunce.