TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Goran Radonjić postavljen za prvog čoveka PU Novi Sad

Nova - 23.06.2022

Policijski službenik Goran Radonjić postavljen je za novog načelnika novosadske policije, prenose mediji. Nakon što je mesto načelnika PU Novi Sad neko vreme bilo upražnjeno, ono je sada popunjeno. Radonjić je postavljen za prvog čovekak novosadske policije, piše portal 192.rs.

Vučević čestitao Goranu Radonjiću na imenovanju v. d. načelnika Policijske uprave u Novom Sadu

RTV - 23.06.2022

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Goranu Radonjiću na imenovanju na mesto v. d. načelnika Policijske uprave u Novom Sadu. "Naš zajednički prioritet je da Novi Sad bude bezbedan grad i zato Grad pruža apsolutnu i kontinuiranu podršku Policijskoj upravi, istakao ...

Goran Radonjić je novi načelnik Policijske uprave Novi Sad

Telegraf - 22.06.2022

Novi vršilac dužnosti na mestu načelnika Policijske uprave Novi Sad je Goran Radonjić. Goran Radonjić rođen je u Kraljevu. Bio je bio šef Grupe za opšti kriminal u Policijskoj upravi Novi Sad. Jedno vreme bio je zamenik načelnika policije.

PROGLAŠEN NOVI NAČELNIK NOVOSADSKE POLICIJE! On je došao na mesto Slobodana Malešića

Espreso - 22.06.2022

On je došao na mesto Slobodana Malešića Novi načelnik policije u Novom Sadu je Goran Radonjić, piše portal "NS uživo." Goran Radonjić rođen je u Kraljevu. Bio je bio šef Grupe za opšti kriminal u Policijskoj upravi Novi Sad, na čije je mesto postavljen 2016. godine.

PALA ODLUKA: Izabran novi načelnik novosadske policije

Republika - 22.06.2022

Goran Radonjić rođen je u Kraljevu. Bio je bio šef Grupe za opšti kriminal u Policijskoj upravi Novi Sad, na čije je mesto postavljen 2016. godine. Takođe, Radonjić je jedno vreme bio i zamenik načelnika policije.

Izabran novi načelnik Novosadske policije, EVO O KOME JE REČ

Blic - 23.06.2022

Novi načelnik policije u Novom Sadu je Goran Radonjić, prenosi portal Ns uživo . Goran Radonjić rođen je u Kraljevu. Bio je bio šef Grupe za opšti kriminal u Policijskoj upravi Novi Sad, na čije je mesto postavljen 2016. godine.

Vulin se sastao sa Goranom Radonjićem novim načelnikom Policijske uprave u Novom Sadu i gradonačenikom

Telegraf - 23.06.2022

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas u Policijskoj upravi u Novom Sadu sa novim vršiocem dužnosti načelnika policijske uprave u tom gradu Goranom Radonjićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

UČINIĆEMO SVE DA POSETIOCI FESTIVALA BUDU BEZBEDNI! Vulin o "Egzitu": Posebnu pažnju ćemo obratiti na konzumiranje ...

Informer - 23.06.2022

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas u Policijskoj upravi u Novom Sadu sa novim vršiocem dužnosti načelnika policijske uprave u tom gradu Goranom Radonjićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem Na sastanku je razmatrana aktuelna ...