TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROŠLI PUT REAGOVALA CRKVA, SAD MUZEJ JUGOSLAVIJE! Adam Adaktar ponovo pravi haos - problem je Titovo odelo!

Mondo - 24.06.2024

Adam Adaktar je bio u pratnji Jovanke Broz i Sofije Loren! Zbog TikTok snimka je prošli put reagovala SPC , a sada je njegovo pojavljivanje na izboru za mis Srbije, zaradilo reakciju muzeja Jugoslavije u Beogradu.

ZBOG ADAMA ADAKTARA REAGOVAO MUZEJ JUGOSLAVIJE Pojavio se u javnosti kao Tito, a sad se oglasila institucija: "Zakon je ...

Blic - 24.06.2024

Pre nekoliko dana u Beogradu se održao izbor za "Mis Srbije", brojne poznate ličnosti su se pojavile na crvenom tepihu, a među njima je bio i Adam Adaktar. Adam Adaktar se pojavio u nesvakidašnjem izdanju, navodno u odelu Josifa Broza Tita , a na mrežama je nastala prava bura.

Adam Adaktar obmanuo javnost! Zbog majstora za izradu obrva reagovao Muzej Jugoslavije! (FOTO)

Informer - 24.06.2024

Kontroverzni Čačanin pre nekoliko dana pojavio se navodno u originalnom odelu Josipa Broza Tita. Izbor za najlepšu Srpkinju održan je pre nekoliko dana u Beogradu, a Adam Adaktar sve prisutne na ovom događaju šokirao je svojim izdanjem.

Oglasio se Muzej Jugoslavije povodom Titovog odela koje je navodno nosio Adam Adaktar: "Zakon je jasan..."

Telegraf - 24.06.2024

Vlasnik salona lepota, Adam Adaktar , na nedavno održanom Izboru za Mis Srbije pojavio se navodno u odelu Josifa Broza Tita . Adaktarov potez izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, a mnogi nisu poverovali da je na njemu zaista Titovo odelo.

Zbog Adaktarove IMITACIJE Tita, HITNO reagovao muzej Jugoslavije - "Zakon je JASAN..."

Srbija Danas - 24.06.2024

Oni su se oglasili i razrešili misteriju o odelu koje je navnodno pripadalo Josipu Brozu Titu. Pre nekoliko dana Beograd je bio domaćin prestižnog izbora za "Mis Srbije", događaja koji je privukao brojne poznate ličnosti na crveni tepih.

Da li je Adam Adaktar nosio lažno Titovo odelo? Oglasio se Muzej Jugoslavije, a evo šta je poručio „bog obrva“

Nova - 24.06.2024

Adaktar se na nedavno održanom događaju Miss Srbije navodno pojavio u Titovom odelu, koje je pre njega nosio samo maršal. Navodi da je Adam Adaktar obukao Titovo odelo od najfinijeg materijala strogo čuvano od svih dodira i uništavanj bilo koje vrste izazvalo je burne reakcije ...

ZBOG ADAKTARA SE OGLASIO MUZEJ JUGOSLAVIJE! Otkriveno da li je Adam nosio Brozovu odeću: To je dozvoljeno samo...

Kurir - 24.06.2024

Pre nekoliko dana u Beogradu se održao izbor za "Miss Srbije", brojne poznate ličnosti prošetale su scrvenim tepihom, a među njima je bio i Adam Adaktar . On se pojavio u nesvakidašnjem izdanju, navodno u odelu Josifa Broza Tita , a na mrežama je nastala prava bura.

Oglasio se Muzej Jugoslavije povodom stajlinga Adama Adaktara FOTO

B92 - 24.06.2024

Muzej Jugoslavije je na svom zvaničnom Instagram profilu podelio fotografiju odela koje je pripadalu Josipu Brozu Titu, te tako otklonio svaku nedoumicu vezanu za Adama Adaktara i odelo. Adam Adaktar se izboru za Miss Srbije pojavio u odelu, koje je mnogima zapalo za oko, jer je ...

MUZEJ JUGOSLAVIJE IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Adam Adaktar napravio HAOS u državi - otkrivena istina o Titovom odelu!

Republika - 24.06.2024

Skandal na nedavno održanom Izboru za Miss Srbije izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama kada se Adam Adaktar pojavio u navodnom odelu Josifa Broza Tita . Mnogi su sumnjali u autentičnost odelu, ali Muzej Jugoslavije u Beogradu oglasio se povodom ovog događaja.