TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAČELNIK PLJEVALJSKE POLICIJE DAO OBEĆANJE: Daće ostavku ako se dokaže da je MALTRETIRAO GRAĐANE

Espreso - 22.04.2021

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa porukama Načelnik pljevaljske policije Haris Đurdjević izjavio je danas da će dati ostavku ako se dokaže i "jedan odsto" tvrdnji da je učestvovao u maltretiranju gradjana na litijama Srpske pravoslavne crkve.

Đurđević: Podnijeću ostavku ako se dokaže i jedna tvrdnja onih...

Vijesti.me - 22.04.2021

Načelnik pljevaljske policije Haris Đurđević kazao je da će se dati ostavku, ako se dokaže i jedan odsto tvrdnji građana i političkih partija koji su ga označili da je kao DPS kadar maltretirao učesnike prošlogodišnjih litija.

"Ostavka nije problem ako dokažu optužbe"

RTCG - 22.04.2021

[ Antena M ] Načelnik CB Pljevlja Haris Đurđević kazao je za RTV Pljevlja da odbacuje sve optužbe koje su se o njemu čule ovih dana. Poručio je da ako se i jedan odsto tvrdnji protiv njega pokaže kao tačan, njegova ostavka neće biti nikakav problem.

Nema dokaza da je Đurđević "batinaš"?

RTCG - 22.04.2021

[ Izvor: Pobjeda ] Nedvosmislen stav direktora Uprave policije je da neće promijeniti odluku o postavljenju Harisa Đurđevića za šefa pljevaljske policije samo zbog pritiska grupe građana nezadovoljnih njegovim izborom, jer je, navodno, maltretirao učesnike prošlogodišnjih ...

OBUSTAVLJENI PROTESTI: Građani pozvali čelnike Vlade i policije da dođu u Pljevlja

Novosti - 22.04.2021

Građani Pljevalja koji su prethodnih dana i večeras protestovali zbog imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika Centra bezbednosti u Pljevljima odlučili su da privremeno obustave proteste, kako su naveli, u znak dobre volje i razumevanja.

POKRET ZA PLJEVLJA OCENIO: DPS proizvodi "četnike" da plaši manjinske narode

Novosti - 22.04.2021

- Nema boljeg svedoka za ovu tvrdnju od Veselina Veljovića, doskorašnjeg direktora crnogorske policije i njegove izjave „da će uvek biti s crnogorskim patriotama, nikad s kvislinzima i izdajnicima Crne Gore“. Ako neko ima nedoumicu, na koga je gospodin Veljović mislio, da je ...

Odgodili proteste ispred CB Pljevlja

RTCG - 21.04.2021

Izvor: Pobjeda Organizatori protesta ispred Centra bezbjednosti u Pljevljima saopštili da će na nekoliko dana obustaviti svoje demonstracije dok čelnici Vlade i policije ne dođu u taj grad, što im je, kako su naveli obećano.

Građani pozvali čelnike Vlade i policije da dođu u Pljevlja, u...

Vijesti.me - 21.04.2021

Građani Pljevalja koji su prethodnih dana protestovali zbog imenovanja Harisa Đurđevića za načelnika policije u Pljevljima odlučili su da privremeno obustave proteste, kako su naveli, u znak dobre volje i razumjevanja.