TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog uvreda i falsifikata

24online - 08.11.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da od zvanične Tirane očekuje izvinjenje ali i da osudi i distancira se od izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja kojom je uvredio državu Srbiju i njeno rukovodstvo.

Dačić: Albanija da se izvini

Danas - 08.11.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izrazio je očekivanje da se Vlada Albanije osuditi izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja da je Srbija odgovorna za ubistvo više od 12.000 Albanaca, deportaciju više od milion ljudi i milione dolara ...

ALBANIJA JE GRUBO UVREDILA SRBIJU, MORAĆE DA SE IZVINI! Dačić POBESNEO i poslao oštru poruku Tirani i Ediju Rami

Espreso - 08.11.2019

Sve je rekao... Šef srpske diplomatije Ivica Dačić reagovao je na izjave Geneta Cekaja, kojom je kako kaže uvredio Srbiju! "Očekujem da Vlada Albanije osudi i da se distancira od izjave svog vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja od 7.

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog uvreda i falsifikata

Tanjug - 08.11.2019

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog uvreda i falsifikata Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da od zvanične Tirane očekuje izvinjenje ali i da osudi i distancira se od izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja kojom je ...

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog izjave ministra o sukobu na Kosmetu

Politika - 08.11.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da od zvanične Tirane očekuje izvinjenje ali i da osudi i distancira se od izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja kojom je uvredio državu Srbiju i njeno rukovodstvo, prenosi Tanjug.