TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Poruka velikog Nemanje za celu Srbiju! (foto)

Sportske.net - 26.03.2020

Nemanja Matić ima reč. Uvek je bio tu, i kada mi nismo bili tu za njega, Nemanja Matić je poslao snažnu poruku i pružio podršku svojoj domovini. FS Srbije podelio je poruku koju je Matić poslao svim građanima Srbije koji se kao i ceo svet, bore protiv pandemije koronavirusa.

Veliki narodni orkestar RTV u kampanji "Ostani kod kuće" (VIDEO)

RTV - 26.03.2020

I Veliki narodni orkestar Radio - televizije Vojvodine priključio se. kampanji "Ostani kod kuće". Poslušajte "Tamo daleko" u njihovom ...

Nemanja Matić podržao kampanju Pokrajinske vlade "Ostani kod kuće"

RTV - 25.03.2020

Kampanju "Ostani kod kuće“ koju, neposredno po izbijanju epidemije korona virusa, pokrenula Pokrajinska vlada, danas je podržao i Nemanja Matić, jedan od najboljih fudbalera slavnog Mančester junajteda i engleske Premijer lige i, naravno, standardni reprezentativac Srbije.

I Nemanja Matić podržao kampanju Pokrajinske vlade „Ostani kod kuće“

Kurir - 25.03.2020

Кampanju „Ostani kod kuće“ koju, neposredno po izbijanju epidemije korona virusa, pokrenula Pokrajinska vlada, danas je podržao i Nemanja Matić, jedan od najboljih fudbalera slavnog Mančester junajteda i engleske Premijer lige i, naravno, standardni reprezentativac Srbije.

I Nemanja Matić podržao kampanju Pokrajinske vlade "OSTANI KOD KUĆE"

Blic - 25.03.2020

Кampanju „Ostani kod kuće“ koju je neposredno po izbijanju epidemije korona virusa, pokrenula Pokrajinska vlada, danas je podržao i srpski reprezentativac Nemanja Matić, jedan od najboljih fudbalera slavnog Mančester junajteda i engleske Premijer lige i, naravno Pored naših ...

Matić podržao kampanju „Ostani kod kuće“: Uz našu čeličnu disciplinu možemo da izađemo na kraj sa virusom korona ...

Novosti - 25.03.2020

Veoma je bitno da ostanemo kod kuće i da poštujemo sve što se od nas traži, znam da nije lako – poručio je Nemanja KAMPANjU„Ostani kod kuće" koju je , neposredno po izbijanju epidemije korona virusa, pokrenula Pokrajinska vlada, danas je podržao i Nemanja Matić, jedan od ...

(VIDEO) POSLUŠAJTE NEMANJU MATIĆA: OSTANITE KOD KUĆE! Nikome nije lako, ali POBEDIĆEMO uz našu čeličnu disciplinu!

Informer - 26.03.2020

Nemanja Matić, reprezentativac Srbije i fudbaler Mančester junajteda, apelovao je na sve zemljake da ostanu kod kuće kako bismo što lakše i brže pobedili koronavirus Matić je sve zamolio da ostanu kod kuće i time doprinosu čuvanju i svog i tuđeg zdravlja.

Da poštujemo mere više nego ikad: Nemanja Matić poslao snažnu poruku svima u Srbiji (FOTO)

Vesti Online - 26.03.2020

FS Srbije podelio je poruku koju je Matić poslao svim građanima Srbije koji se kao i ceo svet, bore protiv pandemije koronavirusa. Matić nas je motivisao i pozvao na „čeličnu disciplinu“, da poštujemo sve i da ćemo izaći kao pobednici.