TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Učenik pretučen u školi u Biogradu, u ponedeljak nije došao na nastavu: Pokrenut inspekcijski nadzor

Telegraf - 27.09.2022

Učenik koji je prošlog četvrtka pretučen u školskom toaletu nije došao na nastavu, kako je njegova majka i najavila, rekao je Joško Brtan, direktor OŠ Biograd na Moru, u koju je prošle nedelje došla i policija zbog napada na petaka.

Dosta je iščuđavanja nad vršnjačkim nasiljem. Dječak iz Biograda treba pomoć

24sata.hr - 27.09.2022

Zašto prosvjetni djelatnici nisu educirani za ovakve krizne situacije, zašto u svim školama nema psihologa i pedagoga, zašto šutimo na nasilje, zašto se ne primjenjuje Akcijski plan za prevenciju nasilja u školama? Vijest iz biogradske škole potresla je baš sve.

Pretučeni učenik u ponedjeljak nije došao na nastavu, u školi u Biogradu i inspekcijski nadzor

24sata.hr - 26.09.2022

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u ponedjeljak nam je potvrdilo kako je pokrenut inspekcijski nadzor u školi jer ravnatelj nije obavijestio Ministarstvo o događaju. Učenik nije došao na nastavu, kako je njegova majka i najavila, rekao je Joško Brtan , ravnatelj OŠ Biograd na ...

Dječaka u biogradskoj školi premlatili stariji dečki, pozvana inspekcija

Index.hr - 26.09.2022

ZBOG brutalnog premlaćivanja učenika petog razreda u biogradskoj školi, Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo je slanje inspekcije koja će ispitati čitav slučaj, javlja Slobodna Dalmacija . >> Stariji dečki pretukli 11-godišnjaka.

Ministarstvo šalje inspekciju u biogradsku školu zbog premlaćivanja dječaka: Tukli ga, gazili mu po licu...

Dnevnik.hr - 26.09.2022

Zbog brutalnog premlaćivanja učenika petog razreda u biogradskoj školi, Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo je slanje inspekcije koja će ispitati čitav slučaj. Nakon što su zadarski mediji objavili šokantnu priču o premlaćivanju jedanaestogodišnjeg dječaka , učenika ...

Ministarstvo šalje inspekciju u Biograd zbog slučaja zlostavljanja učenika u Biogradu

Vecernji.hr - 26.09.2022

Nakon sto je policija obavila razgovore i proslijedila izvješće DORH-u preostala je reakcija škole, a ravnatelj je nakon objave zastrašujućeg slučaja zlostavljanja dječaka, izjavio da će počinitelji biti kažnjeni u skladu s pravilnikom škole.