TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Od posledica koronavirusa preminuo urednik čačanske agencije MNA u 35. godini

N1 - 25.11.2020

U KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica zaraze koronavirusom, preminuo je glavni i odgovorni urednik čačanske novinske agencije MNA, Miloš Lukić (35), koji je od 2007. do 2016. godine bio urednik i novinar u TV servisu Novinske agencije FoNet.

Nakon skoro mesec dana borbe sa koronom, preminuo mladi novinar iz Čačka: Išao je sam u srce žarišta pandemije

Blic - 25.11.2020

Mladi novinar iz Čačka, Miloš Lukić (35), koji se neko vreme borio sa korona virusom, preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica zlokobnog virusa koji već godinu dana odnosi živote širom planete.

SRPSKI NOVINAR (35) PREMINUO OD KORONA VIRUSA: Nekadašnji urednik novinske agencije Miloš Lukić izgubio bitku!

Mondo - 25.11.2020

Još jedan srpski novinar preminuo je zbog posledica zaraze korona virusom. Miloš Lukić preminuo je u bolnici "Dragiša Mišović". Lukić je karijeru započeo na čačanskoj televiziji TV Galaksija 32, gde je radio kao dopisnik.

Preminuo novinar Miloš Lukić od posledica korona virusa, imao je samo 35 godina

Telegraf - 25.11.2020

Miloš Lukić, novinar iz Čačka, preminuo je u 35. godini od posledica koronavirusa . On je preminuo u bolnici "Dragiša Mišović", prenosi RTS . Karijeru je započeo na čačanskoj televiziji TV Galaksija 32, radio je kao dopisnik, a potom kao novinar i urednik novinske agencije Fonet.

PREMINUO MILOŠ LUKIĆ (35): Novinar iz Čačka izgubio bitku sa koronom!

Espreso - 25.11.2020

Lukić je karijeru započeo na čačanskoj televiziji TV Galaksija 32, gde je radio kao dopisnik Dugogodišnji novinar iz Čačka Miloš Lukić preminuo je u 35. godini od posledica korona virusa. Miloš Lukić preminuo je u bolnici "Dragiša Mišović".

Preminuo novinar Miloš Lukić

RTS - 25.11.2020

Dugogodišnji novinar iz Čačka Miloš Lukić preminuo je u 35. godini od posledica ...

PREMINUO MILOŠ LUKIĆ (35): Srpski novinar izgubio bitku sa virusom korona

Novosti - 25.11.2020

MILOŠ Lukić, novinar iz Čačka, preminuo je u 35. godini od posledica koronavirusa. On je preminuo u bolnici "Dragiša Mišović", prenosi RTS. Karijeru je započeo na čačanskoj televiziji TV Galaksija 32, radio je kao dopisnik, a potom kao novinar i urednik novinske agencije Fonet.

PREMINUO MLADI NOVINAR IZ ČAČKA: Miloš Lukić (35) posle skoro mesec dana izgubio bitku sa korona virusom

Kurir - 25.11.2020

Mladi novinar iz Čačka Miloš Lukić (35) preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica korona virusa koji već. Vest o Lukićevoj smrti, objavio je portal "Krug", čiji je prerano preminuli novinar, bio dugogodišnji saradnik.