TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kapetan Dragan najavio učešće na republičkim izborima sa svojom listom

Novi Magazin - 23.05.2020

Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan rekao je da će se kandidovati za poslaničko mesto i najavio da će lista za predstojeće republičke izbore nositi njegovo ime "Dragan Vasiljković - Kapetan Dragan".

Kapetan Dragan sutra u Kragujevcu polaže venac na spomenik poginulima od 1990. do 1999. godine

Danas - 22.05.2020

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, sutra će u Kragujevcu u 14 časova zajedno sa članom Gradskog veća Ratkom Tomaševićem položiti venac na spomenik „Uspenje“ koji je podignut 2007. godine u sećanje na Kragujevčane koji su poginuli u ratovima od 1990. do 1999.

Kapetan Dragan najavio učešće na republičkim izborima sa svojom listom

Danas - 23.05.2020

Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan rekao je da će se kandidovati za poslaničko mesto i najavio da će lista za predstojeće republičke izbore nositi njegovo ime „Dragan Vasiljković – Kapetan Dragan“.

Kapetan Dragan IZLAZI NA IZBORE: Obećao sam Srbima po zatvorima

Mondo - 23.05.2020

Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan planira da sedne u poslaničku klupu. Najavio i da će lista za predstojeće republičke izbore nositi njegovo ime "Dragan Vasiljković - Kapetan Dragan". Kazao je da traži poslanički mandat kako bi mogao da ; obavesti sve građane ...

KAPETAN DRAGAN IZLAZI NA IZBORE: "Obećao sam Srbima po zatvorima!"

Srbija Danas - 23.05.2020

- Ja sam obećao Srbima koje sam ostavio po zatvorima, koji su osuđeni na dugogodišnje robije grehom rođenja, protiv kojih ne postoji ni jedan jedini proverljivi dokaz, da ću biti njihov glas. Nažalost, oni misle da su Srbi zaboravili na njih.