TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sud u Hagu odbio zahtev generala Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje

Politika - 11.09.2019

HAG/BEOGRAD – Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođen izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Sud u Hagu odbio zahtev generala Krstića za prevremeno oslobađanje

B92 - 11.09.2019

Hag -- Međunarodni sud u Hagu odbio zahtev generala Vojske Republike Srpske Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora. Krstića je na tu kaznu osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Sud u Hagu odbio zahtev generala Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje

Danas - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođen izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Zlatanu Krstiću još dva meseca pritvora

Tanjug - 10.09.2019

Zlatanu Krstiću još dva meseca pritvora Zlatanu Krstiću iz Kragujevca kojeg kosovsko Specijalno tužilaštvo sumnjiči da je izvršio krivično delo "ratnog zločina protiv civilnog stanovništva" pritvor je produžen za još dva meseca.

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba

RTS - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine počinio ratne zločine na Kosovu i Metohiji, u selu Donje Nerodimlje, u opštini ...

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, branilac uložio žalbu

Novosti - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.

Krstiću iz Kragujevca sud u Prištini ponovo produžio pritvor za još dva meseca

RTV - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine počinio ratne zločine na Kosovu i Metohiji, u selu Donje Nerodimlje, u opštini Uroševac.

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba

Tanjug - 10.09.2019

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.

Srbin iz Kragujevca još dva meseca u pritvoru u Prištini: Tvrdi da nije kriv za ratne zločine

Telegraf - 10.09.2019

"Na telima žrtava ne mogu ostati tragovi počinioca, pa ovu radnju smatram nepotrebnim uzrujavanjem porodica žrtava" Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.