TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kija Kockar neprepoznatljiva na IZBORU ZA MIS, svi su iznenađeni njenim KOMENTAROM nakon događaja

Blic - 10.10.2019

Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije za 2019. godinu, a ovu laskavu titulu ponela je atraktivna brineta Andrijana Savić. Međutim, iako je glavna tema večeri bila mlada osamnaestogodišnjakinja, Kija Kockar takođe je uspela da privuče veliku pažnju prisutnih.

KIJA sve očarala na IZBORU ZA MIS SRBIJE, a njen završni komentar MNOGE JE IZNENADIO (FOTO)

Srbija Danas - 10.10.2019

Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije za 2019. godinu, gde je bivša zadrugarka i pevačica Kija Kockar privukla veliku pažnju svih prisutnih. Bila je jedna od članova žirija, koja je proglasila i novo "Lice Pinka". Ono što su svi primetili jeste njen besprekoran izgled.

KIJA NE TRPI HEJTERE, OVAKO IM JE ZAPUŠILA USTA: Kockareva progovorila o karijeri, pa i TRUDNOĆI!

Kurir - 09.10.2019

Kristina Kija Kockar napravila je pauzu u muzičkoj karijeri, a svi su odmah počeli da govore da je prestala da se bavi pevanjem. Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. "Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

KIJA TRUDNA?! Pevačica progovorila o POVLAČENJU sa muzičke scene! ZAPUŠILA usta svima! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa "Zadruga", pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE?! Pevačica otkrila istinu o tome da li prekida karijeru!

Espreso - 09.10.2019

Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga , pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost ...

Kija ovo poručila hejterima: Kockareva progovorila o karijeri i trudnoći!

Puls online - 10.10.2019

Pevačica Kristina Kija Kockar napravila je malu pauzu u svojoj karijeri, a odmah su svi pomislili da je zapravo prestala da se bavi pevanjem! Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. - Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

Isplivaće istina!

ALO - 14.04.2020

Ovo ne može da izbegne! Večeras će na poligrafskom testiranju biti Nikola Šešelj. Naslednik poznatog političara Vojislava Šešelja će pokušati da odgovori iskreno na veliki broj pitanja, a detektor laži će pokazati koliko će u tome biti uspešan.

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE? Isplivala šokantna istina

Informer - 10.10.2019

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar i dalje privlači pažnju. Njenu karijeru su mnogi osuđivali Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

ŠOK! Kija se povlači sa estrade zbog trudnoće!?

Svet - 10.10.2019

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga, pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

KIJA SE ISTRIPOVALA DA JE NA DODELI OSKARA, A NE NA IZBORU ZA MIS: Pevačica šokirala komentarom o samoj SEBI

Espreso - 10.10.2019

Sinoć je u Beogradu održan izbor za Mis Srbije za 2019. godinu, a ovu laskavu titulu ponela je atraktivna brineta Andrijana Savić. Međutim, iako je glavna tema večeri bila mlada osamnaestogodišnjakinja, Kija Kockar takođe je uspela da privuče veliku pažnju prisutnih.