TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lančani sudar kod Železnika

RTS - 11.07.2019

U lančanom sudaru pet vozila na putu Beograd-Obrenovac lakše je povređeno šest osoba. Saobraćaj se obavlja naizmenično u oba ...

Lančani sudar kod Železnika, ima povređenih

Tanjug - 11.07.2019

Lančani sudar kod Železnika, ima povređenih Više osoba povređeno je večeras u lančanom sudaru na putu Obrenovac-Beograd, kod skretanja za Železnik, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. BEOGRAD - Više osoba povređeno je večeras u lančanom sudaru na putu Obrenovac-Beograd, kod ...

Lančani sudar kod Železnika, troje povređeno

Blic - 11.07.2019

Na putu Obrenovac-Beograd kod skretanja za Železnik, danas u 18.30 dogodio se lančani sudar u kome su povređene tri osobe, saznaje "Blic". - Ekipa je trenutno na terenu i prevoze troje lakše povređenih - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

LANČANI SUDAR KOD SKRETANJA ZA ŽELEZNIK: 5 automobila se sudarilo, ima više povređenih! Obustavljen saobraćaj ka gradu

Kurir - 11.07.2019

Na Čukarici na putu Obrenovac-Beograd dogodio se lančani sudar u kojem ima više povređenih. Nesreća se dogodila u 18.30 na raskrsnici kod skretanja za Železnik, a učestvovalo je 5 vozila. Na mesto nesreće poslata je ekipa Hitne pomoći. Saobracaj je obustavljen u smeru ka gradu.

Lančani sudar kod Železnika, više povređenih

Mondo - 11.07.2019

Više osoba povređeno je večeras u lančanom sudaru na putu Obrenovac-Beograd, kod skretanja za Železnik, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. U Hitnoj pomoći dodaju da su dve njihove ekipe izašle na teren posle sudara, do kojeg je došlo oko 18.30 časova.

Lančani sudar na Čukarici: Povređeno više osoba, saobraćaj ka gradu obustavljen

Telegraf - 11.07.2019

Hitna pomoć i policija su na licu mesta i kojem je povređeno više osoba odigrao se danas na na putu Obrenovac-Beograd. Nesreća se dogodila u 18.30 na raskrsnici kod skretanja za Železnik, a učestvovalo je 5 vozila. Na mesto nesreće poslata je ekipa Hitne pomoći.

LANČANI SUDAR KOD ŽELEZNIKA - Ima povređenih, saobraćaj ka gradu obustavljen

Pink - 11.07.2019

Dve ekipe Hitne pomoći na terenu. Više osoba povređeno je večeras u lančanom sudaru na putu Obrenovac-Beograd, kod skretanja za Železnik, rečeno je u Hitnoj pomoći. U Hitnoj pomoći dodaju da su dve njihove ekipe izašle na teren posle sudara, do kojeg je došlo oko 18.30 časova.

LANČANI SUDAR NA ČUKARICI: Obustavljen saobraćaj ka gradu, NEKOLIKO POVREĐENIH

Srbija Danas - 11.07.2019

Na Čukarici na putu Obrenovac-Beograd dogodio se lančani sudar u kojem ima više povređenih. Nesreća se dogodila u 18.30 na raskrsnici kod skretanja za Železnik, a učestvovalo je 5 vozila. Na mesto nesreće poslata je ekipa Hitne pomoći.

Lančani sudar kod Železnika, ima povređenih

Novosti - 11.07.2019

U Hitnoj pomoći dodaju da su dve njihove ekipe izašle na teren posle sudara, do kojeg je došlo oko 18.30 časova Više osoba povređeno je u četvrtak veče u lančanom sudaru na putu Obrenovac-Beograd, kod skretanja za Ž eleznik, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.