TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

EKSPLODIRALI OD STRASTI: Bivša prostitutka zaboravila da ima dečka! Sanju je on izvukao iz PAKLA, a sad se LJUBI sa ...

Kurir - 09.10.2019

Sanja Mirkov i Milutin Radosavljević Mili prepustili su se strastima u rijalitiju, iako je učesnica priznala da je napolju čeka dečko. Nekadašnja prostitutka uživa u novoj ljubavi, a sada su pred svima pokazali da su zaista zajedno.

Brzinski kao zečevi

ALO - 09.10.2019

Pritajeno! Milutin Radosavljević Mili je odlučio da u osmoj sezoni "Parova" bude i te kako dominantan! Svakodnevno se svađa sa svojim cimerima, pravi razne spletke, ali izgleda da mu ni vođenje ljubavi nije strano.

DINA NASRNULA NA MILIJA, ZBOG NJIH PREKINUT PROGRAM: Radosavljević izgoreo od besa, ostali ga drže, čeka se KAZNA! ...

Kurir - 09.10.2019

Dina Galorini i Milutin Radosavljević Mili posvađali su se i potukli usred programa. Mili je pokušavao da udari Dinu, dok su ga ostali cimeri držali i u isto vreme psovao i vikao. Odmah je uletelo obezbeđenje, a nakon svega ovoga očekuje se odluka produkcije.

Uznemirujuće scene

ALO - 20.10.2019

Majka (19) sa zapada Ukrajine osumnjičena je da je u utorak pretukla svoju jednomesečnu bebu, ostavila je krvavu i samu, pa otišla na sastanak sa dečkom. Dečak je bilo u teškom stanju, ali su mu lekari spasli život, prenose ukrajinski mediji.

E, KAD LEPA LUKIĆ PUKNE! Udarila ga, pa mu IŠČUPALA UVO! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Lepa Lukić i Milutin Radosavljević Mili u "Parovima" imaju specifičan, toplo-hladan odnos. Ipak, sinoć je došlo i do mini incidenta između njih dvoje. Mili je uspeo da isprovocira Lepu, koja ga je prvo udarila, a zatim ga i počupala za uvo.

MUŠKO-ŽENSKI FAJT! Udario je u glavu! Nasrnula na njega, UZVRATIO! Posle jedne reči POLUDELA! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Dina Galorini sinoć je načisto poludela posle jedne izjave Milutina Radosavljevića Milija. Mili je, u nameri da je isprovocira, rekao da voli da bude u vezi sa ljudima albanske nacionalnosti, što je Galorinijevoj jako zasmetalo.

Zdravlje joj je ugroženo!

ALO - 08.10.2019

Plaše se za njeno psihičko stanje! Milutin Radosavlejvić Mili je vidno iznervirao Lepu Lukić u rijalitiju "Parovi". Lepa je zbog Milija počela da plače, jer navodno je Mili ušao u kuću da nju nervira. - Svi ga brane! Čim neko mene brani, on skače i vređa me.

BIVŠA PROSTITUTKA U NALETU STRASTI PREVARILA DEČKA: Napolju ju je čekao BRAK, ali nije odolela MILIJU!

Kurir - 08.10.2019

Sanja Mirkov priznala je da je prevarila dečka Dalibora sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. "Jesmo, poljubili smo se. Baš se Mili odlično ljubi", rekla je Sanja Mirkov. "Mene ne zanima njena prošlost, ona je meni sada bitna.

"NEMOJ DA ME DIRAŠ!" Mili se žalio se da ga Jelena Golubović DODIRUJE dok spava... (VIDEO)

Srbija Danas - 08.10.2019

Dok je trajala zabava u vili rijalitija "Parovi", Milutin Radosavljević Mili hvalio je Jelenu Grujić i otvorneo pokazivao naklonost. - Malo si viša od mene, ali to nema veze. Međutim, ćale ti je policajac, sa tim ne smem da se igram.

Ipak voli one "ISKUSNIJE"? Mili OČARAN Sanjom Mirkov - "STARI ZANAT" ima prednost? (VIDEO)

Srbija Danas - 08.10.2019

Ulaskom u osmu sezonu rijaliti programa "Parovi", Milutin Radosavljević Mili, napravio je do sada neviđeni haos. Nadaleko poznata rijaliti zvezda napravio je pravu pometnju među ženama, a već prve večeri završio je sa Majom Masažom u istoj postelji.

LEPOJ LUKIĆ POZLILO UŽIVO U PROGRAMU: Pevačici UGROŽENO zdravlje zbog ovog učesnika!

Espreso - 08.10.2019

Nakon duže rasprave Lepa je odvedena u tajnu sobu kako bi se smirila jer je bila vidno potresena Milutin Radosavljević Mili je vidno iznervirao Lepu Lukić u rijalitiju "Parovi". Lepa je zbog Milija počela da plače, jer navodno je Mili ušao u kuću da nju nervira.

LEPOJ LUKIĆ POZLILO USRED PROGRAMA: Pevačica ne može da dođe sebi zbog NJEGA!

Kurir - 08.10.2019

Milutin Radosavljević Mili ponovo je provocirao Lepu Lukić u rijalitiju "Parovi". Lepa je zbog Milija počela da plače, jer navodno je Mili ušao u kuću da nju nervira. "Svi ga brane! Čim neko mene brani, on skače i vređa me.

S*KS NA BRZAKA DOK SVI SPAVAJU: Zavukli se pod jorgan, a onda AKCIJA! Mili joj ŠAPUĆE BEZOBRAZLUKE! Šok!

Srbija Danas - 09.10.2019

Milutin Radosavljević Mili je odlučio da u osmoj sezoni "Parova" bude i te kako dominantan! Svakodnevno se svađa sa svojim cimerima, pravi razne spletke, ali izgleda da mu ni vođenje ljubavi nije strano. On je u toku noći zaskočio svoju cimerku koja, kako ona sama tvrdi, kod ...

SE*S NA BRZAKA, SVE PRŠTALO OD BEZOBRAZLUKA! Mili zgrabio Sanju Mirkov! Luda akcija u Parovima! (VIDEO)

Informer - 09.10.2019

Milutin Radosavljević Mili je odlučio da u osmoj sezoni "Parova" bude i te kako dominantan! Svakodnevno se svađa sa svojim cimerima, pravi razne spletke, ali izgleda da mu ni vođenje ljubavi nije strano On je u toku noći zaskočio svoju cimerku koja, kako ona sama tvrdi, kod kuće ...

S*KS NA BRZAKA DOK SVI SPAVAJU: Zavukli se pod jorgan, a onda akcija! On joj šapuće bezobrazluke (VIDEO 18+)

Pravda - 10.10.2019

Milutin Radosavljević Mili je odlučio da u osmoj sezoni "Parova" bude i te kako dominantan! Svakodnevno se svađa sa svojim cimerima, pravi razne spletke, ali izgleda da mu ni vođenje ljubavi nije strano. On je u toku noći zaskočio svoju cimerku koja, kako ona sama tvrdi, kod ...