TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Radović: Aćimović je po dedu i po majci pripadnik manjine u BiH

Blic - 10.12.2019

Milan Radović, potpredsednik DNS komentarisao je raspodelu resora unutar Saveta ministara BiH, gde je njegovoj stranci pripalo jedno ministarsko mesto – i to Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice. DNS je na tu poziciju postavio Draška Aćimovića.

CRNOGORCI UMESTO ITALIJANA? Dva kandidata DNS za Savet ministara

Blic - 10.12.2019

Nakon što je objavljeno da bi Dragan Jokić iz Srpca mogao biti novi kandidat DNS za ministra u Savetu ministara umjesto Draška Aćimovića, ATV nezvanično saznaje da se u igru uključio još jedan kandidat – Mlađen Božović.

PROTIV KANDIDATURE DRAŠKA AĆIMOVIĆA Gligorić: Ne može on da bude ministar, Srpska mu NIJE NA PRVOM MESTU

Blic - 10.12.2019

Poslanik DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske i član Predsedništva stranke Slavko Gligorić javno se pridružio onima koji se u DNS protive kandidaturi Draška Aćimovića za ministra u Savetu ministara BiH. - Podržavam potpredsednike Darka Banjca, Nenada Nešića i ostale koji se ...

NISU SVI ZA AĆIMOVIĆA Hoće li DNS morati da bira novog kandidata za ministra?

Blic - 10.12.2019

Osim Darka Banjca, još jedan potpredsednik DNS, Nenad Nešić, ne slaže se sa odlukom stranke da Draško Aćimović bude kandidat za ministra za ljudska prava i izbeglice u Savetu ministara BiH, saznaje Srpskainfo od izvora u DNS.

BANJAC PODNEO OSTAVKU, PAVIĆ JE NIJE PRIHVATIO Otkrivamo šta se dešavalo na BURNOJ SEDNICI Predsedništva DNS

Blic - 09.12.2019

Potpredsednik DNS Darko Banjac je na današnjoj sednici Predsedništva stranke podneo ostavku, ali je lider Marko Pavić nije prihvatio, tvrdi za Srpskainfo nekoliko izvora iz Predsedništva. Banjac za Srpskainfo nije želeo da govori na ovu temu, a u izjavi za pojedine medije ...

NOVI RASKOL U DNS Da li stranka ostaje BEZ POTPREDSEDNIKA nakon kandidature Aćimovića

Blic - 09.12.2019

Potpredsjednik DNS Darko Banjac danas se žestoko protivio odluci da Draško Aćimović bude kandidat za ministra u Savetu ministara BiH, te je podneo ostavku na meesto potpredsednika stranke, nezvanično saznaje Srpskainfo.

DNS OBJAVIO Evo kako se izjašnjava kandidat za ministra za ljudska prava i izbeglice BiH

Blic - 09.12.2019

Predsedništvo Demokratskog narodnog saveza je danas održalo 24. redovnu sednicu, na kojoj je odlučeno da Demokratski narodni savez predloži kandidata za ministra za ljudska prava i izbeglice u Savetu ministara BiH.

BIVŠI AMBASADOR Draško Aćimović kandidat DNS za ministra u Savetu ministara BiH

Blic - 09.12.2019

Kandidat DNS za ministra za ljudska prava i izbeglice u Savetu ministara BiH iz reda „ostalih“ je iskusni diplomata Draško Aćimović. Tu informaciju je za Srpskainfo potvrdio sam Aćimović. – Sednica Predsedništva DNS je završena.

TREĆI MINISTAR DEFINITIVNO IZ DNS Pavić dostavlja ime kandidata, Tegeltija očekuje ime ministra iz reda "ostalih"

Blic - 09.12.2019

Treći ministar iz Republike Srpske u Savetu ministara BiH biće definitivno iz DNS i Marko Pavić bi nakon današnje sednice Predsedništva i Kolegijuma stranke trebalo da dostavi ime kandidata Zoranu Tegeltiji, potvrđeno je za Srpskainfo u vladajućoj koaliciji.