TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Danas je 36 godina od smrti Zorana Radmilovića

RTV - 21.07.2021

Na današnji dan pre 36 godina preminuo je glumac Zoran Radmilović,a tim povodom, u čast velikana našeg glumišta, glumci Narodnog pozorišta Timočke Krajine "Zoran Radmilović", Nataša Petrović, Branislav Mijatović i Gabrijel Bećarević, položili su cveće na njegov spomenik.

SEĆANJE NA ZORANA RADMILOVIĆA: Kolege i rodni grad 36 godina neguju uspomenu na glumačkog barda

Novosti - 21.07.2021

Spomenik je podignut 2008, i od tada, svakog 21.jula, predstavnici zaječarskog teatra odaju poštu jednom od najboljih i najvoljenijih dramskih umetnika. - Mislim da u Zaječaru čuvano uspomenu na našeg velikana na najbolji način.

36 godina bez Zorana Radmilovića: Njegov moćan citat o pozorištu i publici i danas odzvanja

Telegraf - 21.07.2021

Na današnji dan pre 36 godina preminuo je glumac Zoran Radmilović . Imao je uspešnu glumačku karijeru, a stekao status legende. Osim u serijama i filmovima, igrao je i predstave, a mi ćemo se prisetiti njegovog čuvenog citata o pozorištu i publici, koji i dan danas odzvanja.

Prošlo je 36 godina od smrti Zorana Radmilovića

B92 - 21.07.2021

Na današnji dan pre 36 godina preminuo je glumac Zoran Radmilović i tim povodom, u čast velikana našeg glumišta, glumci Narodnog pozorišta Timočke Krajine "Zoran Radmilović", Nataša Petrović, Branislav Mijatović i Gabrijel Bećarević, položili su cveće na njegov spomenik.