TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Brena bez sređene kose obšla svoju milionsku nekretninu, a nakon toga kupovala jeftinu kozmetiku na pijaci! ...

ALO - 14.01.2021

Kao sav normalan svet... Lepa Brena najpre je uhvacena ispred svoje kuce na Bežanijskoj kosi. Prošle nedelje se pisalo da se proslavljena pevačica meša u privatni život svoog sina Viktora i da mu ne dozvoljava da se sada oženi svojoj devojkom Sandom Miljaković, prenose mediji.

BRENA KUPUJE ŠMINKU NA PIJACI Pogledajte u kakvoj situaciji je uhvaćena, ona je prava žena iz naroda

Blic - 14.01.2021

Folk zvezda Lepa Brena (60) prava je žena iz naroda! Ona je uhvaćena kako, kao sav običan svet, kupuje na pijaci, a nimalo se nije izdvajala od drugih koji su bili tu, kako to često poznate ličnosti znaju da rade.

LEPA BRENA STOPIRALA SVADBU VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA? Pevačica posavetovala SINA na DISKRETAN NAČIN

Srbija Danas - 13.01.2021

Viktor Živojinović i njegova izabranica Sandra Miljaković uživaju u ljubavi više od godinu dana, ali crkvena zvona su dalje nego što su mislili. Sandra i Viktor se bukvalno ne odvajaju jedno od drugo, sem kad je ona u stanu u kom i dalje zvanično živi, ili kad je na poslu.

DOBRO SE SLAŽU! Aleksandra Prijović prihvatila JETRVU!

Svet-Scandal - 13.01.2021

U proteklom periodu često se porodica Živojinović okupljala na nekim proslavama , pa tako su se i Aleksandra Prijović i Sandra Miljaković zblližile i postale prave drugarice, odnosno jetrve. Prema rečima dobro obaveštenog izvora popularna pevačica se prema Viktorovoj devojci ...

LEPA BRENA SPREČILA SVADBU VIKTORA ŽIVOJINOVIČA? "Prioritet ne treba da mu bude ženidba već ..."

Espreso - 13.01.2021

Sandra i Viktor se bukvalno ne odvajaju jedno od drugo, sem kad je ona u stanu u kom i dalje zvanično živi, ili kad je na poslu Viktor Živojinović i njegova izabranica Sandra Miljaković uživaju u ljubavi više od godinu dana, ali crkvena zvona su dalje nego što su mislili.

KAO SAV NORMALAN SVET! Brena zadala domaći zadatak kolegama: Iznenadila ljude na pijaci, OVAKO TO RADE ONI PRAVI!

Espreso - 14.01.2021

Lepa Brena je i ovog puta dokazala svoju veličinu i da je bez kompleksa. Lepa Brena najpre je uhvacena ispred svoje kuce na Bežanijskoj kosi. foto: Prinstscreen/Grand Prošle nedelje se pisalo da se proslavljena pevačica meša u privatni život svoog sina Viktora i da mu ne ...

Lepa Brena snimljena kako na pijaci pazari šminku

Telegraf - 14.01.2021

Folk zvezda Lepa Brena (60) prava je žena iz naroda! Ona je uhvaćena kako, kao sav običan svet, kupuje na pijaci, a nimalo se nije izdvajala od drugih koji su bili tu, kako to često poznate ličnosti znaju da rade.

LEPA BRENA JE U MLADOSTI BILA DADILJA OVOJ PEVAČICI: Isplivali svi detalji, EVO U KAKVIM JE USLOVIMA ŽIVELA!

Espreso - 13.01.2021

"Tog perioda se zapravo i ne sećam, jer sam bila beba". Smatra se jednom od najvećih jugoslovenskih zvezda, a i dan-danas ima prestižnu muzičku karijeru. Međutim, malo se zna o njenim ranim počecima i siromaštvu u kojem je živela. Iz rodnog Brčkog je u Beograd stigla 1979.