TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(VIDEO) UVEK ĆEŠ BITI GREŠKA! Edo žestoko napljuvao Draganu: Uvrede pljušte sa svih strana!

Republika - 26.03.2020

- Ali ti pričaš da o emocijama! Ti si pričala da mene voliš, bila si sa suprugom, a ljubila se sa Sinišom i ono sa Pavlom ispod jorgana - zamerao je Edo. - Nisam znala da ćeš da se razvedeš, i ti si tada bio sa suprugom - pokušavala je da se opravda Dragana. - Ali onda smo isti.

Cikatićeva supruga u emotivnom oproštaju: Moglo ti se pomoći da još živiš

Index.hr - 26.03.2020

U PONEDJELJAK je u 65. godini preminuo hrvatski tigar Branko Cikatić . Dugo se borio za život s teškim bolestima, a te bitke trajale su od svibnja 2018. godine. Uz njega je cijelo vrijeme bila supruga Ivana koja se od njega oprostila emotivnom porukom na Facebooku.

Udovica Branka Cikatića: Jako sam ranjena, svi su se oglušili kad si tražio pomoć da preživimo

Vecernji.hr - 26.03.2020

"Kada si tražio pomoć od važnijih institucija ove države da ti se pomogne da živiš, ustvari da preživimo, svi su se oglušili, a tebe je to ubijalo i upao si u depresiju, a depresija znamo jako dobro svi - vuče sve bolesti na sebe" Branko Cikatić (65), jedan od najvećih hrvatskih ...

UVEK SI BILA GREŠKA! ŠTA SI RADILA SA NJIH 6? Edo nikad suroviji prema ljubavnici, a ovo je Draganino OPRAVDANJE ...

Kurir - 26.03.2020

Dragana Mitar i Edis Fetić posvađali su se posle emisije, a ljubavnik je želeo da mu ona prizna sa kim je još bila u romansi. Edo je rekao Dragani da ne sme da priča o emocijama, zbog toga što je sve vreme bila sa mužem.

"Ti si bila sa njih šest!" Edo u besu otkrio da je Dragana bila u šemi s bivšim dečkom Sandre Afrike

Telegraf - 26.03.2020

Rijaliti zvezde Dragana Mitar i Edis Fetić su se posvađali posle emisije, a ljubavnik je želeo da mu ona prizna sa kim je još imala aferu, pored njega. Edo je rekao Dragani da ne sme da priča o emocijama, zbog toga što je sve vreme bila sa mužem.