TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Protest protiv zaštitnih mera u Ljubljani završen mirno

N1 - 13.10.2021

U Ljubljani su se po peti put okupili demonstranti koji se protive merama za suzbijanje koronavirusa. Za razliku od prethodne sedmice protest je prošao mirnije - bilo je pojedinačnih incidenata, ali ne i velikih nereda.

Slovenija: Ponovo protest protiv korona mera, policija intervenisala

RTV - 13.10.2021

Nekoliko hiljada demonstranata okupilo se danas u centru Ljubljane u nastavku antivladinih protesta podstaknutih nezadovoljstvom zbog korona mera. Učesnici protesta su krenuli ulicama Ljubljane uzvikujući 'lopovi, lopovi'.

Novi protesti protiv korona mera u Ljubljani: Policija aktivirala vodene topove

Telegraf - 13.10.2021

Nekoliko hiljada demonstranata okupilo se i danas u centru Ljubljane kako bi protestovali protiv korona mera u toj zemlji. Protesti su počeli oko 15 sati, a kolona je krenula ulicama Ljubljane uzvikući "Lopovi, lopovi".

Napeto u Ljubljani, priveden jedan demonstrant na protestu protiv mera

Nova - 13.10.2021

U Ljubljani su se po peti put okupili demonstranti koji se protive merama za suzbijanje koronavirusa. Oni zahtevaju ostavku Vlade Slovenije i ne pokazuju nameru da se povuku, javlja dopisnik N1 sa terena. Atmosfera je napeta, a većina demonstranata prestala je da sedi na ulici.

Na hiljade ljudi izašlo na ulice, grad nadletao helikopter; suzavac i vodeni top VIDEO/FOTO

B92 - 13.10.2021

Ljubljana -- Nekoliko hiljada demonstranata okupilo se danas u centru Ljubljane u još jednom u nizu antivladinih protesta podstaknutih nezadovoljstvom zbog korona krize. Protest je počeo oko 15 sati, a demonstranti su marširali ulicama Ljubljane uzvikujući "Lopovi, lopovi".

Ponovo incidenti na protestima protivnika vakcinisanja u Ljubljani

Al Jazeera - 13.10.2021

Nakon mirnog početka neprijavljenog skupa na Trgu republike, više hiljada demonstranata je krenulo u šetnju dok policija na jednoj od glavnih raskrsnica nije napravila ...

U Ljubljani još jedan prosvjed protiv korona mjera: Policija koristi suzavac i vodene topove

24sata.hr - 13.10.2021

Ulicama Ljubljane prosvjednici su uzvikivali 'lopovi, lopovi'. Imaju transparente, zviždaljke i skandiraju, izražavaju nezadovoljstvo zbog ograničenog pristupa uslugama zbog obavezne covid potvrde Tisuće prosvjednika nezadovoljni korona mjerama u Sloveniji okupili su se u ...

Novi protesti u Ljubljani zbog epidemioloških mjera

Avaz - 13.10.2021

U Ljubljani se ponovo održavaju protesti protiv epidemioloških mjera i vlade . Demonstranti su se okupili u centru grada, a policija ih barikadama pokušava spriječiti da napuste to područje. Skup je počeo mirno.

Novi prosvjedi u Ljubljani: Stigli policajci na konjima, iznad grada leti helikopter

Index.hr - 13.10.2021

U LJUBLJANI se ponovo održavaju prosvjedi protiv epidemioloških mjera i vlade. Prosvjednici su se okupili u centru grada, a policija ih barikadama pokušava spriječiti da napuste to područje. Prosvjed je počeo mirno.

VIDEO Novi prosvjedi protiv mjera u Ljubljani: Policija aktivirala vodene topove, stigao i helikopter

Vecernji.hr - 13.10.2021

Zadnji prosvjedi održani 5. listopada završili su velikim neredima i okršajem policije i prosvjednika Nekoliko tisuća prosvjednika okupilo se danas u centru Ljubljane u nizu antivladinih prosvjeda potaknutih nezadovoljstvom oko koronakrize.

Slovenska policija traži ovog muškarca zbog zločina tokom prosvjeda, jeste li ga vidjeli?

24sata.hr - 13.10.2021

Policija u Ljubljani i dalje istražuje okolnosti nekoliko zločina u sklopu prosvjeda protiv korona mjera koji su se dogodili 5.rujna u Ljubljani, a jedan od njih je i upad u televizijsku kuću RTV Nezadovoljstvo novim mjerama u borbi protiv korona virusa pokazali su Slovenci na ...

Protest protiv mjera u Ljubljani: Policija došla s vodenim topom, digla i helikopter

Vijesti.ba - 13.10.2021

U Ljubljani se ponovo održavaju protesti protiv epidemioloških mjera i vlade. Demostranti su se okupili u centru grada, a policija ih barikadama pokušava spriječiti da napuste to područje. Protest je počeo mirno.

NOVI PROTESTI ZA KOVID MERE U LJUBLJANI: Policija aktivirala i VODENE TOPOVE

Espreso - 13.10.2021

Policija je zatražila da se demonstranti raziđu, a ponovno su upotrebili suzavac i doveli vodeni top, prenosi Večernji list. Nekoliko hiljada demonstranata okupilo se i danas u centru Ljubljane kako bi protestovali protiv korona mera u toj zemlji.

Novi protest protiv korona mera u Ljubljani

Politika - 13.10.2021

LjUBLjANA - Nekoliko hiljada demonstranata okupilo se danas u centru Ljubljane u nastavku antivladinih protesta podstaknutih nezadovoljstvom zbog korona mera. Učesnici protesta su krenuli ulicama Ljubljane uzvikujući 'lopovi, lopovi'.