TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Od sada i iPhone može biti sigurnosni ključ za zaštitu Google naloga

Informacija - 17.01.2020

Dobre vesti za korisnike iOS-a: sada možete da koristite svoj iPhone ili iPad, sa operativnim sistemom iOS 10 ili novijim, kao fizički sigurnosni ključ za bezbedno prijavljivanje na Google nalog u sklopu Googleovog Naprednog programa zaštite .

Od 1. februara brojni telefoni više neće moći koristiti WhatsApp! Provjerite je li vaš među njima

6yka - 16.01.2020

Mnoge modele mobilnih telefona čeka slična sudbina, budući da aplikaciju očekuje veliko ažuriranje. Starije verzije Androida i iOS operativnih sustava od 1. februara više neće imati pristup aplikaciji. Iz WhatsAppa kažu da je ovaj selektivni izbor uređaja na kojima će aplikacija ...

iPhone kao Google sigurnosni ključ

PC press - 15.01.2020

je već neko vreme način za sigurnije logovanje na različite naloge, ali sve više eksperata upozorava da nije potpuno sigurna, budući da napadači uspevaju da presretnu SMS poruke sa sigurnosnim kodovima , pa se zbog toga sve češće koriste .

"Vocap" prestaje sa radom od 1. februara NA NEKOLIKO UREĐAJA, a evo i kojih

Blic - 16.01.2020

Vocap, najpopularnija aplikacija za dopisivanje na svetu, od januara ove godine prestala je da radi na Vindovs telefonima, a isto će se uskoro dogoditi i na nekim Eplovim uređajima. Mnoge modele mobilnih telefona čeka slična sudbina, budući da aplikaciju očekuje veliko ...

OBAVEZNO POROVERITE TELEFON: WhatsApp prestaje sa radom od 1. februara na nekoliko uređaja, a evo i kojih!

Espreso - 16.01.2020

Korisnicima savetuju da operativne sisteme na svojim mobilnim uređajima ažuriraju na najnovije verzije, i provere je li se njihov pametni telefon našao na popisu... Mnoge modele mobilnih telefona čeka slična sudbina, budući da aplikaciju očekuje veliko ažuriranje.