TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LUKSUZ I RASKOŠ DA VAM PAMET STANE: Ova palata je dom Svetlane Cece Ražnatović!(FOTO)

Kurir - 25.09.2021

Njena kuća postala je prava turistička atrakcija i svi znaju gde se nalazi, ali je malo onih koji su videli kako izgleda iznutra. Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu i šire, a iza sebe ima preko 30 godina karijere i velikih hitova.

HTEO SAM DA ODUSTANEM OD ZVEZDA GRANDA! Učesnik želeo da NAPUSTI takmičenje, a onda mu se JAVILA ONA

Informer - 25.09.2021

Mladi pevač Aleksandar Misojčić koji je ispao u 5. krugu iz poslednje završene Zvezda Granda i dalje je veoma popularan jer je nazaposleniji od svih učesnika Aleksandar je sada potpuno iskreno sumirao utiske o takmičenju u Zvez dama Granda .

ŠTA RADI CECA U PAUZI SNIMANJA ZVEZDA GRANDA: Uhvaćena kad se najmanje nadala - svi je gledaju, a kamera uključena! ...

Mondo - 25.09.2021

Ceca Ražnatović je odlična pred kamerama, a kad se isključe? Samo neke... Ostatak tima je već dobro poznat, pa i njihove rakcije i stavovi u takmičenju, a Ceca je pod "budnim okom" i gledalaca i kamera. Ipak, ono što je svakako najinteresantnije jeste šta Ceca radi kada se ...

Lutajuća kamera je sve snimila: Evo šta radi Ceca u „Zvezdama Granda“ kada je niko ne gleda

Srbija24 - 25.09.2021

Odlazak Jelene Karleuše i dolazak Cece u žiri Zvezda Granda izazvao je totalnu pometnju među publikom koja redovno prati muzičko takmičenje. Ceca se brzo uklopila u kolektiv i prema rečima ostalih kolega u takmičenje je unela novu energiju i novu boju.

A KAD SE KAMERE UGASE... Ceca uslikana tokom pauze u "Zvezdama Granda", a njen GEST su komentarisali SVI IZ PUBLIKE

Blic - 25.09.2021

Dolazak Svetlane Cece Ražnatović u žiri muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" naišao je na pozitivne reakcije vernih pratilaca ovog TV formata, a pevačici je pošlo za rukom da oduševi i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.

CECA PROVALJENA: Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve! (FOTO)

Kurir - 25.09.2021

Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja. Nedavno je oduševila gospođu Novku iz publike kada joj je poklonila tašnu, a deluje i da nastavlja da iznenađuje ljude ...

CECO, ŠTA TO RADIŠ? Kamere usnimile scenu koja se komentariše! Nije znala da je otišlo u etar! PROVALJENA (FOTO)

Espreso - 25.09.2021

Evo šta pevačica radi u Zvezdama Granda kad niko ne gleda, kamere su snimile sve. Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.

Ceca joj je postala mentor u šouu Zvezde Granda, a od njenih fotki u KUPAĆEM se ljulja Instagram!

Puls online - 24.09.2021

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno postala član žirija u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda", a već u prvoj emisiji je pronašla nekoliko pulena. Na račun pevačice se povela šala da je odabrala jednog od kandidata zbog imena, budući da se zove kao i njen unuk Željko, a ...