TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mažić u četvrtak sudi Milanu

N1 - 14.02.2018

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope Ludogoreca i Milana. Bugarski šampion u četvrtak u 19 časova će dočekati italijanskog velikana, a Mažiću će u Razgradu pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

LIGA EVROPE: Mažić deli pravdu u komšiluku!

Srbija Danas - 15.02.2018

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, između Ludogoreca i slavnog Milana. VIKTORIJA U BEOGRADU: Češki klub odradio trening po veoma hladnom vremenu (FOTO) DAN POSLE MEČA SA CSKA: Iz Gasproma imaju poruku za fudbalere ...

UEFA MU VERUJE Mažić sudi meč u Ligi Evrope između Ludogoreca i Milana

Blic - 14.02.2018

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić dobio je novo priznanje, pošto će deliti pravdu na prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope između Ludogoreca i Milana. Našem sudiji će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dodatni arbitri su Nenad Đokić i Danilo Grujić.

SRBIN OPET NA VELIKOJ SCENI: Mažić sudi meč VELIKOM NEPRIJATELJU Delija i Grobara! (VIDEO)

Espreso - 14.02.2018

Sada će se u našoj zemlji sigurno navijati za italijanski tim foto: Marina Lopičić, Dado Đilas Najbolji srpski sudija Milorad Mažić , ponovo je na velikoj sceni. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Priprema za Mundijal: Mažić sudi Ludogorec – Milan

B92 - 14.02.2018

Najbolji srpska sudijska ekipa na čelu sa Miloradom Mažićem sudiće utakmicu Ludogorec – Milan u šesnaestini finala Lige Evrope. Mažić će biti na centru u jednoj od najjačih utakmica u ovoj fazi takmičenja, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok su za dodatne ...

Mažić sudi Milanu

SportskaCentrala - 14.02.2018

Milorad Mažić dobio je novo priznanje od UEFA. Najbolji srpski sudija određen je za glavnog arbitra utakmice prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Ludogoreca i Milana, koja se igra u Razgradu u četvrtak od 19 časova.

UEFA MU VERUJE Mažić sudi meč u Ligi Evrope između Ludogoreca i Milana

Press - 14.02.2018

Foto: Aleksandar Dimitrijević Našem sudiji će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dodatni arbitri su Nenad Đokić i Danilo Grujić. Četvrti sudija biće Nemanja Petrović, dok je Levin Paniašvili iz Gruzije postavljen za posmatrača suđenja.