TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KRENULI PO MLADU, PA POGINULI U NESREĆI Detalji užasnog udesa u kom je stradalo troje, poginuo i maloletnik

Blic - 24.04.2019

Troje mladih poginulo je, a četvoro je povređeno u ataru sela kod Rume i to kada su išli da isprose mladu, saznaje "Blic". Do stravične saobraćajne nesreće kod Rume došlo je noćas u oko tri sata posle ponoći. Automobil "reno laguna" sleteo je s puta i zakucao se u banderu.

Tri osobe poginule, četiri povređene u nesreći kod Rume

Politika - 24.04.2019

RUMA – Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume, potvrđeno je Tanjugu MUP-u. Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil „reno laguna” sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

Ruma: Tri osobe poginule, četiri povređene, pošli da isprose mladu

Tanjug - 24.04.2019

Ruma: Tri osobe poginule, četiri povređene, pošli da isprose mladu Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume, potvrđeno je Tanjugu MUP-u. RUMA - Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci ...

Automobil sleteo s puta kod Rume, tri osobe stradale

RTS - 24.04.2019

Tri osobe su poginule, a četiri su povređene kada je automobil kod Rume sleteo s puta i udario u banderu, saznaje RTS u ...

UŽASNA TRAGEDIJA NA VELIKU SREDU, STRAVIČNA NESREĆA KOD RUME: Sleteli s puta kod Putinaca i udarili u banderu, među ...

Kurir - 24.04.2019

BEOGRAD/RUMA - Tri osobe poginule su rano jutros, oko dva časa posle ponoći, kada je "reno" u ataru sela Putinci sleteo s puta i udario u banderu. Reč je o vozilu sa tablicama Stare Pazove. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M. J.

TRAGEDIJA NA VELIKU SREDU KOD RUME - Tri osobe poginule, četiri povređene!

Pink - 24.04.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ataru sela Putinci kod Rume. U udesu koji se dogodio noćas oko tri sata tri osobe su poginule, a četiri povređene. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je auto „Reno laguna“ sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

POGINULE TRI OSOBE KOD RUME! Teška saobraćajna nesreća, automobil sleteo sa puta i udario u banderu!

Informer - 24.04.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros ok dva sata u ataru sela Putinci kod Rume Poginule su tri osobe, dve su teško povređene i dve imaju lakše povrede. Nesreća se dogodila kada je automobil "reno laguna", sleteo sa puta i udario u banderu.

KRENULI DA ISPROSE MLADU, PA OTIŠLI PRAVO U SMRT! Detalji jezivog udesa kod Rume u kom je stradalo troje

Srbija Danas - 24.04.2019

Troje mladih poginulo je, a četvoro je povređeno u ataru sela kod Rume i to kada su išli da isprose mladu. Do stravične saobraćajne nesreće kod Rume došlo je noćas u oko tri sata posle ponoći. Automobil "reno laguna" sleteo je s puta i zakucao se u banderu.

Težak udes: "Reno" se zakucao u banderu, poginuli otac i dva sina

B92 - 24.04.2019

Ruma -- Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume, potvrdjeno je Tanjugu MUP-u. Stradali su otac i dva sina. Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i ...

Tuga kod Rume: Pošli da isprose mladu i stradali

Mondo - 24.04.2019

U ataru sela Putinci tri osobe poginule su rano jutros, oko dva časa posle ponoći, kada je "reno" sleteo s puta i udario u banderu. Reč je o vozilu sa registarskim tablicama Stare Pazove. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M. J. (17), M. J.

STRAVIČNA NESREĆA KOD RUME NA VELIKU SREDU: Među poginulima i MLADI! IMALI SU 17 I 19 GODINA!

Espreso - 24.04.2019

Policija je obavila uviđaj! Tri osobe poginule su rano jutros, oko dva časa posle ponoći, kada je "reno" u ataru sela Putinci sleteo s puta i udario u banderu. Reč je o vozilu sa tablicama Stare Pazove. Za volanom je bio 45-godišnji Z. J., a na licu mesta poginuli su putnici M.

Troje poginulih u stravičnoj nesreći kod Rume: Automobil sa 7 putnika sleteo s puta i zakucao se u banderu

Telegraf - 24.04.2019

Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume poginule su tri osobe, a četiri su povređene! Do nesreće je došlo u oko tri sata ujutro. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare ...

Teška nesreća kod Rume: Troje poginulo, četvoro povređeno

RTV - 24.04.2019

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume, potvrđeno je Tanjugu MUP-u. Nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu.

SLETEO S PUTA I ZAKUCAO SE U BANDERU Tri osobe poginule, a četiri povređene u stravičnom udesu kod Rume

Blic - 24.04.2019

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume poginule su tri osobe, a četiri su povređene! Do nesreće je došlo u oko tri sata ujutro. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i ...

STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD RUME! Automobil se zakucao u banderu, poginuli mladići od 17 do 19 godina!

Srbija Danas - 24.04.2019

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je auto "Reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu. Automobil je vozio Zoran J. (45). Na licu mesta poginuli su putnici u vozilu koje je sletelo sa puta, M.J. (17), Marko J. (19) i Miroslav J. (37).

Tri osobe poginule, a četiri povređene u udesu kod Rume

Vesti Online - 24.04.2019

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume poginule su tri osobe, a četiri su povređene! Do nesreće je došlo u oko tri sata ujutro. Tweet Vesti Do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil "reno laguna" sa tablicama Stare Pazove sleteo ...

Troje poginulih u stravičnoj nesreći kod Rume kad su išli da isprose mladu: Automobil sa 7 putnika sleteo s puta i ...

Telegraf - 24.04.2019

Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume poginule su tri osobe, a četiri su povređene! Do nesreće je došlo u oko tri sata ujutro. Stradali su kada su išli da isprose mladu u susedno mesto.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD RUME: Tri osobe poginule, četiri povređene

Novosti - 24.04.2019

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je auto „reno laguna“ sa tablicama Stare Pazove sleteo sa puta i udario u banderu Tri osobe su poginule, a četiri povređene u nesreći koja se dogodila u ataru sela Putinci kod Rume.