TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KAPITEN NEĆE TAKO LAKO ODUSTATI! Teo će dati sve od sebe da igra i POVREĐEN!

Informer - 14.08.2019

Povreda je sasekla Miloša Teodosića... Mnogi su otpisali kapitena Srbije za Svetsko prvenstvo, ali ne i Nenad Krstić. Bivši vođa "orlova" veruje da Teo neće tako lako odustati - Ne znam kolika je ozbiljnost Teove povrede jer smo se čuli pre nego što je otišao u Bolonju.

ZNAM TEA, ON BI IGRAO I POVREĐEN Nenad Krstić o temi koja muči Srbiju: Vidim da su ga mnogi otpisali, ali ne bih ja tek ...

Kurir - 14.08.2019

Ne bih ja Teodosića prerano otpisivao, a vidim da to sada mnogi rade, kaže za Kurir bivši kapiten Srbije Nenad Krstić , koji je i sam bio u Teovoj koži. Krstić odlično zna šta znači otići povređen na veliko takmičenje.

Nenad Krstić: Mnogi PRERANO otpisuju Tea, ja ne bih!

Mondo - 14.08.2019

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije veruje da će njegov prijatelj i kum dati sve od sebe da se oporavi i spremi za nastup na Mundobasketu. Miloš Teodosić i Nenad Krstić godinama su bili saigrači u reprezentaciji Srbije i u CSKA, a poslednji put su zaigrali zajedno na ...

"PRERANO SU GA OTPISALI! ZNAM GA, IGRAO BI I POVREĐEN" Bivši i aktuelni kapiten "orlova" NA VEZI

Blic - 14.08.2019

“Čuo sam se s njim pre nego što je otišao u Bolonju, ne znam tačno stanje povrede, ali vidim da ga mnogi prerano otpisuju”, izjavio je bivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić o situaciji sa aktuelnim kapitenom “orlova” Milošem Teodosićem.