TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEPOZNATI SUDIJA DELI PRAVDU PARTIZANU I ASTANI: A najperspektivniji srpski arbitar sudiće Milinkoviću Saviću!

Espreso - 10.12.2019

Duel između crno-belih i Kazahstanaca nema takmičarski značaj UEFA je odredila glavnog sudijski tim koji će deliti pravdu na utakmici poslednjeg kola Lige Evrope između Partizana i Astane u Humskoj u četvrtak od 21 čas.

POČETNIK NA CENTRU U HUMSKOJ: UEFA iznenadila odlukom ko će suditi meč Partizan - Astana

Srbija Danas - 10.12.2019

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas u Humskoj dočekuju Astanu u meču poslednje, 6. runde grupe L Lige Evrope, a glavni arbitar na tom susretu biće Slovak Filip Glova. Zanimljivo je da je UEFA odlučila da naš arbitar Srđan Jovanović deli pravdu na meču Ren - Lacio, koji se ...

Partizanu protiv Astane sudi ''početnik'', Jovanović takođe deli pravdu u LE!

Telegraf - 10.12.2019

Slovački arbitar Filip Glova izabran je od strane UEFA za glavnog delioca pravde na meču 6. kola Lige Evrope Partizan - Astana (četvrtak, 21 čas, RTS 1, Arena Sport 1)! Glovi će na centru pomagati mahači František Ferenc i Miroslav Benko, dok je četvrti sudija Mihal Ocenaš.

Slovak sudi u Humskoj, srpski kvartet u Renu

Mozzart Sport - 10.12.2019

Odredila je UEFA sudije za utakmice poslednjeg kola Lige Evrope, a u četvrtak u Humskoj videćemo jedno novo lice. Slovak Filip Glova izabran je da vodi utakmicu Partizan - Astana, koja u suštini nema rezultatski značaj, ali je crno-belima svakako bitna iz nekoliko razloga.

SLOVENAC SUDI PARTIZANU, Jovanović deli pravdu na meču Ren - Lacio!

Informer - 10.12.2019

Slovački arbitar Filip Glova deliće pravdu na meču 6. kola Lige Evrope Partizan - Astana (četvrtak, 21, RTS 1, Arena Sport 1) Njemu će na centru pomagati mahači František Ferenc i Miroslav Benko, dok je četvrti sudija Mihal Ocenaš.

Slovak deli pravdu U humskoj

ALO - 10.12.2019

Čast da sudi u Ligi Evrope pripala je Srđanu Jovanoviću koji će biti glavni sudija na meču Ren - Lacio. Slovački arbitar Filip Glova izabran je od strane UEFA za glavnog delioca pravde na meču 6. kola Lige Evrope Partizan - Astana.