TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ROĐENDANSKE POKLONE PRETVORILA U DONACIJU ZA BOLNICU Humani gest za studentkinje iz Kraljeva oduševio doktore

Blic - 01.08.2020

Nebrojano puta su Kraljevčani na delu dokazali i pokazali svoju humanost nesebično pomažući kome treba i gde ...

Humano srce mlade Кraljevčanke: Od rođendanskih poklona Andrea donirala aparat za Službu pedijatrije

Telegraf - 01.08.2020

Ovih dana Кraljevčanka Andrea Ćirić, odlična studentkinja treće godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, ostvarila je svoju davnašnju želju da svom gradu pokloni nešto po čemu će se pamtiti i čime će mu se odužiti za bezbrižne dane odrastanja i školovanja u njemu.

HUMANA ZA DESETKU: Kraljevčanka (23) se odrekla rođendanskog poklona i donirala aparat bolnici

Novosti - 01.08.2020

OSIM što je uspešna studentkinja treće godine Elektrotehničkog fakulteta i polaznik Istraživačke stanice "Petnica", Kraljevčanka Andrea Ćirić (23) pokazala je i da je veoma humana. Odeljenju pedijatrije kraljevačke Opšte bolnice "Studenica" poklonila je takozvanu špric-pumpu.

Humana studentkinja iz Kraljeva: Odrekla se poklona za rođendan, kupila aparat bolnici

Sputnik - 01.08.2020

Osim što je uspešna studentkinja treće godine Elektrotehničkog fakulteta i polaznik Istraživačke stanice „Petnica“, Kraljevčanka Andrea Ćirić (23) pokazala je i da je veoma humana. Ona se odrekla poklona za rođendan kako bi kupila aparat kraljevačkoj bolnici.

Veliko srce plemenite Andree

Danas - 31.07.2020

Studentkinja četvrte godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu Andrea Ćirić pokazala je svojim gestom, upriličenim povodom svog 23. rođendana, kako se plemenite zamisli mogu sprovesti u delo. Ona je, kako sama kaže, verujući u geslo da se „za dobro treba boriti kao vojnik“, a ...

CARICA! Kraljevčanka se odrekla poklona i donirala aparat bolnici!

Mondo - 01.08.2020

OSIM što je uspešna studentkinja treće godine Elektrotehničkog fakulteta i polaznik Istraživačke stanice "Petnica", Kraljevčanka Andrea Ćirić (23) pokazala je i da je veoma humana. Novac za ovu vrednu donaciju Andrea je prikupila tako što se odrekla poklona za svoj 23. rođendan.

Anja iz Kraljeva imala je samo jednu rođendansku želju: Odlučila je da je ispuni i ODUŠEVILA CELU SRBIJU

Informer - 01.08.2020

Ovih dana Kraljevčanka Andrea Ćirić, odlična studentkinja treće godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, ostvarila je svoju davnašnju želju da svom gradu pokloni nešto po čemu će se pamtiti i čime će mu se odužiti za bezbrižne dane odrastanja i školovanja u njemu.

OD ROĐENDANA - DONACIJA: Gest za divljenje kraljevačke studentkinje Andree Ćirić

Novosti - 31.07.2020

KRALjEVO – Nebrojano puta su Kraljevčani na delu dokazali i pokazali svoju humanost nesebično pomažući kome treba i gde treba. Tako je i mlada Kraljevčanka Andrea Ćirić (23), uspešna studentkinja treće godine Elektro-tehničkog fakulteta i članica Istraživačke stanice „Petnica“, ...