TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VEŠTACI NA TERENU Još se ne zna ko je zapalio stanove u višespratnici u Sarajevu

Blic - 09.11.2019

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo i veštak protivpožarne zaštite su od jutros na terenu u neboderu u ulici Grbavička 6a, gde je sinoć oko 20.50časova izbio požar u stanu na devetom spratu, vlasništvo A. L. U požaru su oštećeni i stan na istom spratu, vlasništvo B.

Ugašen veliki požar u neboderu u Sarajevu

RTV - 08.11.2019

Veliki požar koji je izbio u soliteru u sarajevskom naselju Grbavica lokalizovan je intervencijom šest vatrogasnih ekipa. Prilikom intervencije dvojica policajaca su se nagutala dima pa im je pružena lekarska pomoć, a jedan od njih upućen je u zdravstvenu ustanovu, preneo je ...

Veliki požar izbio u soliteru u Sarajevu

Politika - 08.11.2019

Veliki požar izbio je večeras u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica. Usledila je evakuacija stanara, a vatrena stihija stavljena je pod kontrolu pola sata nakon dojave. Međutim, velike probleme vatrogascima stvara vetar koji rasplamsava požar, javlja portal Kliks.ba prenosi ...

Veliki požar izbio u soliteru u Sarajevu

Tanjug - 08.11.2019

Veliki požar izbio u soliteru u Sarajevu Veliki požar izbio je večeras u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica. Usledila je evakuacija stanara, a vatrena stihija stavljena je pod kotrolu pola sata nakon dojave.

PANIKA! GORI SOLITER U SARAJEVU: Evakuisani svi stanari, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (VIDEO)

Kurir - 08.11.2019

Požar se desio u Grbavičkoj ulici 6, a evakuacija stanara je odmah započela. Odmah su došla i dva vatrogasna vozila, hitna pomoć i policija. Kada se pojavila vatra začule su se i eksplozije, a u jednoj fazi nestalo je struje.

VELIKI POŽAR U SOLITERU U toku evakuacija stanara, nestalo struje (VIDEO)

Blic - 08.11.2019

Veliki požar izbio je večeras nešto pre 20 časova u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica. U toku je evakuacija stanara je u toku. Na mestu događaja u Grbavičkoj ulici na broju 6 su dva vatrogasna vozila, vozilo hitne pomoći i policija, piše Klix .

BUKTI VELIKI POŽAR U SOLITERU! Isključena struja, stanari EVAKUISANI - sve službe protiv VATRENE STIHIJE (VIDEO)

Srbija Danas - 08.11.2019

Veliki požar izbio je večeras nešto pre 20 sati u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica. Usledila je evakuacija stanara, a vatrena stihija stavljena je pod kotrolu. Velike probleme vatrogascima stvarao je vetar koji je rasplamsavao požar.

Veliki požar u neboderu u Sarajevu

RTV - 08.11.2019

Veliki požar izbio je večeras u neboderu u sarajevskom naselju Grbavica. Usledila je evakuacija stanara, a vatrena stihija stavljena je pod kotrolu pola sata nakon dojave. Međutim, velike probleme vatrogascima stvara vetar koji rasplamsava požar, prenosi portal Klix.ba.