TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Privedeni mladići koji su u Zadru bokserom napali maloljetnika: "Pretukli su ga krvnički, brutalno, to je za mene ...

Dnevnik.hr - 22.04.2021

U Zadru su četvorica mladića bokserom pretukli i teško ozlijedili maloljetnika. U nastavku premlaćivanja spriječio ih je slučajni prolaznik, a motiv napada i dalje nije poznat. Istraga je u tijeku. Četvorica mladića bokserom su pretukli petoga u centru Zadra nedaleko od dječjeg ...

Grupa mladića bokserom pretukla maloletnika u Zadru

Nova - 23.04.2021

Četvorica mladića napala su večeras u Zadru maloletnika, koji je prevezen u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Policiju je oko 20.15 pozvao jedan od prolaznika koji je svedočio napadu četvorice mladića na maloletnika starog između 14 i 16 godina.

Napad na maloljetnika: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

Vecernji.hr - 22.04.2021

Na mjesto događaja stigli su policajci i Hitna pomoć koja je odvezla žrtvu napada. U Zadru je večeras došlo do incidenta u kojem je ozlijeđen jedan maloljetnik . Do incidenta je došlo u Ulici bana Josipa Jelačića oko 20.10 sati.

Četvorica bokserom napala maloljetnika u Zadru. Svjedok: Krvnički su ga pretukli

Index.hr - 22.04.2021

VEČERAS oko 20.10 sati u centru Zadra, na nogostupu u ulici Bana Josipa Jelačića nedaleko dječjeg vrtića Sunce, brutalno je pretučen maloljetnik. Kako su za Zadarski.hr opisali svjedoci, četvorica mladića napala su maloljetnika u dobi od oko 15 godina.

Premlatili maloljetnika u Zadru. Svjedok tvrdi: Četvorica su ga tukla, udarali su ga bokserom

24sata.hr - 22.04.2021

Nekoliko ljudi večeras je brutalno premlatilo maloljetnog mladića u zadarskoj Ulici bana Josipa Jelačića. - U 20.15 sati dobili smo dojavu građana o fizičkom napadu. Na teren su izašli policijski službenici te djelatnici Hitne koji su ozlijeđenog mladića prevezli u zadarsku Opću ...