TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DOVEO GA PRAVO IZ ZATVORA, SAMO DA POBEDI NOVAKA! Ispovest legendarnog Nemca: Mogu da mu kažem da je SMEĆE!

Mondo - 29.11.2023

Boris Beker je pristao da radi sa mladim Holgerom Runeom, ali pod svojim uslovima. Između Vimbldona i Bazela eksplozivni Danac je imao samo jednu pobedu uz šest poraza i morao je da uradi nešto, a kako bi mogao da se takmiči sa Novakom Đokovićem, Karlosom Alkarazom, Janikom ...

SA NJIM NEMA ŠALE Bivši Noletov trener grmi: Igrao si kao smeće

ALO - 30.11.2023

Boris Beker je nedavno postao trener Holgera Runea Bivši učitelje našeg Novaka Đokovića nije jednostavan za saradnju. - Imam dozvolu da mu kažem: "Stvarno si igrao kao smeće danas". I reći ću vam zašto. Bez toga ja ne mogu uopšte da radim.

BRUTALNI BEKER: Stvarno si igrao kao smeće danas

Srbija Danas - 30.11.2023

Slavni Nemac Boris Beker postao je glavni trener danskog tenisera Holgera Runea (20). Beker je pričao o saradnji sa mladim igračem. - Imam dozvolu da mu kažem: "Stvarno si igrao kao smeće danas". I reći ću vam zašto. Bez toga ja ne mogu uopšte da radim.

"IGRAO SI KAO SMEĆE DANAS": Kad Boris Beker kritikuje pulena...

Novosti - 30.11.2023

Beker je pričao o saradnji sa mladim igračem. - Imam dozvolu da mu kažem: "Stvarno si igrao kao smeće danas". I reći ću vam zašto. Bez toga ja ne mogu uopšte da radim. On mora da živi sa tim i da to trpi jer je to jedini način da napreduje - istakao je Beker.

Beker o saradnji sa Runeom: Mora sa tim da živi i da trpi

B92 - 30.11.2023

Bivši teniser Boris Beker, a sada trener Holgera Runea govorio je o saradnji sa mladim Dancem. Beker je pre nekoliko meseci počeo saradnju sa Runeom, a među njima nema tajni, dok Beker često prema Dancu uputi i nekoliko teških reči.