TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Đilas: Kao gradonačelnik nisam bio nadležan za plate lekara

Tanjug - 17.01.2020

Đilas: Kao gradonačelnik nisam bio nadležan za plate lekara Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas osvrnuo se na današnju izjavu predsednika Aleksandra Vučića koji je kazao da su u vreme Dragana Đilasa i Vuka Jeremića smanjene plate lekarima, a sada obecavaju ...

Djilas pita Vučića: Da li je laž da se najmanje dve milijarde evra iz budžeta nenamenski troše

Beta - 17.01.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su lažni navodi iz plana te stranke pod nazivom "Srbija 2020" po kojima u budžetu postoje "najmanje dve milijarde evra koje se nenamenski troše".

Đilas: Pet pitanja za Vučića

Danas - 17.01.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas danas je postavio pet pitanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Jedini Vučićev odgovor na plan “Srbija 2020” koji garantuje bolji život građanima Srbije za samo 6 meseci, jeste da sam ja lažov koji sa mesta gradonačelnika ...

Đilas pita Vučića: Da li je laž da se najmanje dve milijarde evra iz budžeta nenamenski troše

Danas - 17.01.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su lažni navodi iz plana te stranke pod nazivom „Srbija 2020“ po kojima u budžetu postoje „najmanje dve milijarde evra koje se nenamenski troše“.

Đilas pita Vučića: Da li je laž da se najmanje dve milijarde evra iz budžeta nenamenski troše

Novi Magazin - 17.01.2020

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li su lažni navodi iz plana te stranke pod nazivom "Srbija 2020" po kojima u budžetu postoje "najmanje dve milijarde evra koje se nenamenski troše".