TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

INTERNET GORI Novinarka ga je pitala da prokomentariše NEVEROVATNO sletanje aviona na autoput, a onda je usledio ...

Blic - 17.08.2019

I dok su svi u Hrvatskoj i regionu bili oduševljeni potezom pilota Teodora Goričaneca, koji je pokvareni avion uspeo da bezbedno spusti na autoput kod Zagreba i to dok se na njemu odvijao saobraćaj, nekome je ovakva sjana vest upropastila dan.

Instruktor leta i učenica bili u avionu koji je sleteo na autoput kod Zagreba: On u trenu doneo odluku koja im je možda ...

Blic - 17.08.2019

Na autoputu Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore , manji sportski avion "cessna 150" sleteo je na saobraćajnicu. Srećom, sve je prošlo bez većih posledica i niko nije povređen. Kako prenosi hrvatski sajt "24 sata", u avionu su se nalazili instruktor leta i njegova učenica.

Avion prinudno sleteo na auto-put, nesvakidašnji incident kod Ravne Gore FOTO

B92 - 17.08.2019

Na auto-put kod Ravne Gore u Hrvatskoj prisilno je sleteo manji sportski avion. Kako javljaju iz HAK-a (Hrvatskog autokluba), na tom delu auto-puta A6 vozi se jednim prometnim trakom zbog prometne nesreće. Bend Željka Bebeka koji putuje na svirku u Poreč poslao je Indeksu video ...

Avion sleteo na auto-put u Hrvatskoj

Tanjug - 17.08.2019

Avion sleteo na auto-put u Hrvatskoj Na autoput Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, sleteo je manji sportski avion. ZAGREB - Na autoput Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, sleteo je manji sportski avion.

Avion zbog kvara sleteo na auto-put Zagreb-Rijeka

N1 - 17.08.2019

Na autoput A6 Zagreb-Rijeka između odmorišta i čvora Ravna Gora, jutros je zbog kvara sleteo mali sportski avion. Avion je sleteo na kolovoz u smeru ka Rijeci. Vatrogasci HAC-a izašli su na mesto događaja. Avion se trenutno nalazi na zaustavnoj traci, a jedno krilo mu je ...

Na autoput kod Zagreba SLETEO AVION, vozači prestravljeni: On pada, koči! (VIDEO)

Blic - 17.08.2019

Na autoputu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cessna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitatelji koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

Avion sleteo na auto-put u Hrvatskoj

RTS - 17.08.2019

Na auto-putu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore sleteo je avion "cesna 150m" na ...

(FOTO/VIDEO) NEOBIČAN PRIZOR! Avion sleteo nasred AUTOPUTA! Otkazao motor, letilica blokirala međunarodni put

Informer - 17.08.2019

Na autoput Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, sleteo je manji sportski avion, povređenih nema, javljaju mediji Niko nije povređen u incidentu, napominje hrvatski portal 24.sata dodajući da su se u avionu, koji je prisilno sleteo, nalazili učenica i nastavnik T.G, kojeg ...

Avion sleteo nasred autoputa Zagreb-Rijeka

Danas - 17.08.2019

Na autoputu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa “cessna 150 M” sleteo je nasred saobraćajne trake. “ Nesvakidašnja intervencija. Prisilno slijetanje manjeg zrakoplova uslijed tehničkog kvara, na autocestu A6 Zagreb-Rijeka.

U AVIONU KOJI JE SLETEO NASRED AUTO-PUTA BILI INSTRUKTOR LETA I NJEGOVA UČENICA: Otkazao im je motor, lebdeli su ...

Kurir - 17.08.2019

"Vozili smo se prema moru kad je odjednom, dva auta ispred nas, sportski avion sleteo na autoput, valjda mu je bilo oštećeno krilo, udario je nosom, ali uspeo je da izmanevriše sletanje", rekla je jedna žena za 24 sata.hr.

DRAMA U HRVATSKOJ! Nesvakidašnja AVIONSKA nesreća, na licu mesta bio poznati pevač (FOTO)

Srbija Danas - 17.08.2019

Kako javljaju iz HAK-a (Hrvatskog autokluba), na tom delu auto-puta A6 vozi se jednim prometnim trakom zbog prometne nesreće. Bend Željka Bebeka koji putuje na svirku u Poreč poslao je Indeksu video događaja budući da su se tamo zatekli u trenutku kada je avion sleteo.

DRAMA U HRVATSKOJ! Avion PRINUDNO sleteo NASRED AUTO-PUTA KOD ZAGREBA: Putnici izašli ŠOKIRANI

Espreso - 17.08.2019

Incident prošao bez povređenih Na auto-putu Beograd- Zagreb između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cessna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitaoci 24sata.hr koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu, snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

Avion sleteo na auto-put u Hrvatskoj

Politika - 17.08.2019

ZAGREB – Na autoput Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, sleteo je manji sportski avion. Niko nije povređen u incidentu, napominje hrvatski portal 24.sata dodajući da su se u avionu, koji je prisilno sleteo, nalazili učenica i nastavnik T.G, kojeg opisuje kao iskusnog ...

ODLUKA KOJA JE SPASILA ŽIVOTE! Instruktor leta i učenica bili u avionu koji je sleteo na autoput kod Zagreba

Pink - 17.08.2019

Zahvaljujući prisebnosti pilota koji je uspeo je da prizemlji avion, spasili su svoje živote. Na autoputu Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, manji sportski avion "cessna 150" sleteo je na saobraćajnicu. Srećom, sve je prošlo bez većih posledica i niko nije povređen.

Umalo tragedija: Avion sleteo na autoput u Hrvatskoj

Mondo - 17.08.2019

Na auto-putu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cesna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitaoci 24sata.hr koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu, snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

Avion sleteo na auto-put u Hrvatskoj

RTV - 17.08.2019

Na autoput Zagreb-Rijeka, između Vrboskog i Ravne Gore, sleteo je manji sportski avion. Niko nije povređen u incidentu, napominje hrvatski portal 24.sata dodajući da su se u avionu, koji je prisilno sleteo, nalazili učenica i nastavnik T.G, kojeg opisuje kao iskusnog ...

KAO NA FILMU! Na autoput kod Zagreba SLETEO AVION! Krilom udario u ogradu, putnici izašli prestravljeni  (FOTO+VIDEO)

Pink - 17.08.2019

Na autoputu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cessna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitatelji koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.