TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sudar titana

ALO - 22.05.2020

Evander Holifild je u svoj štav doveo legendu teške kategorije Vladimira Klička dok traju pripreme za povratnički meč protiv Majka Tajsona. Prvak u dve divizije najavljuje povratak devet godina, od kada se poslednji put borio.

KO JE DEDA? Holifild i sa 57 godina bije za sve pare! (VIDEO)

Mondo - 22.05.2020

U tim godinama... Legende boksa iz devedesetih, čuveni Majk Tajson (53) i Evander Holifild (57), spremaju se već mesecima i na svojim profilima na društvenim mrežama redovno obaveštavaju navijače da su u sve boljoj formi, samo svi se pitaju - zbog čega? "Šuška" se da će se ...

Tajson je i sa 53 zver: Spreman je za deku Holifilda (VIDEO)

Mondo - 21.05.2020

"Gvozdeni Majk" opet je pokazao da se nalazi u izvrsnoj formi s obzirom na to da je uveliko zagazio u šestu deceniju. Njih dvojica su pre više od dve decenije vodili žestoke borbe , a one su po pravilu završavale u korist Holifilda, jednom i zbog diskvalifikacije Tajsona.

MISLITE DA JE TAJSON MATOR ZA BOKS? Pogledajte kakvo telo ima (VIDEO)

Kurir - 21.05.2020

Tajson (53) ima velike planove da se vrati u ring, uveliko se pominje da bi mogao ponovo da ukrsti rukavice sa Ivanderom Holifildom. Nedavno smo videli da je i dalje brz, da su mu udarci strašno jaki, a sada nam je pokazao i telo.

GVOZDENI MAJK NE STAJE: Tajson pregovora o novom meču! Ovu BORBU ceo svet nestrpljivo ČEKA (VIDEO)

Srbija Danas - 21.05.2020

Legendarni američki bokseri Ivander Holifild i Majk Tajson započeli su pregovore o njihovoj trećoj borbi. Sada već ugledni "penzioneri" (Holifild 57 godina, Tajson 53), ukrstiće ponovo rukavice, ali za razliku od prethodna dva duela, ovaj okršaj biće iz humanitarnih razloga.

Tajson konačno rekao šta misli o novom duelu s Holifildom

Avaz - 21.05.2020

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji američki bokser Majk Tajson (Mike Tyson) kaže kako ozbiljno razmišlja o revanu s Evanderom Holifildom (Edvander Holyfield), ali samo zbog miliona koji bi se prikupili za ljude kojima je potrebna pomoć.

Tajson u top-formi i u 53. godini: Spreman za okršaj s Holifildom

Avaz - 21.05.2020

Legendarni bokseri 53-godišnji Majk Tajson (Mike Tyson) i 57-godišnji Evander Holifild (Holyfield) u fokusu su javnosti nakon što se pojavila informacija da bi po treći put mogli ući u ring u egzibicijskom meču od kojeg bi zarada išla u humanitarne svrhe, za pomoć oboljelima od ...

TAJSON SA 53 GODINE IZGLEDA JAČE NEGO IKADA: Pojavio se snimak njegovog treninga, on je prosto neuništiv!

Espreso - 21.05.2020

Svi dobro pamte njihovu borbu iz 1997. godine kada je pomahnitali Tajson u odgrizao parče uva svom najvećem rivalu Američke ikone boksa Ivander Holifild i Majk Tajson započeli su pregovore o njihovoj trećoj borbi.

Tyson objavio snimku bez majice, pogledajte kako izgleda u 54. godini

Index.hr - 21.05.2020

MIKE TYSON sve je bliže povratku u ring. Legendarni boksač počeo je objavljivati snimke najavljujući povratak boksu u 54. godini. Tyson bi se mogao boriti 11. srpnja protiv četiri godine starijeg Evandera Holyfielda, kojem je 1997. u borbi odgrizao komadić uha.

Zastrašujuće! Procurile snimke kako se Tyson kreće i udara uoči 54. rođendana

Vecernji.hr - 21.05.2020

Najava okršaja starih suparnika, 53-godišnjeg Tysona i četiri godine starijeg Evandera Holyfielda, izazvala je silan interes Američke boksačke legende i bivši svjetski prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson (53) i Evander Holyfield (57) počeli su pregovore oko njihova trećeg ...

Tajson objavio snimak bez majice, izgleda neverovatno u 54. godini

Telegraf - 21.05.2020

Majk Tajson je sve bliže povratku u ring. Legendarni bokser počeo je objavljivati snimke treninga najavljujući povratak boksu u 54. godini . Tajson bi se mogao boriti 11.jula protiv četiri godine starijeg Ivandera Holifilda, kojem je 1997. u borbi odgrizao komadić uva.

TAJSON SA 53 GODINE IZGLEDA JAČE NEGO IKADA: Pojavio se snimak njegovog treninga, on je prosto neuništiv! (VIDEO)

Pravda - 22.05.2020

Američke ikone boksa Ivander Holifild i Majk Tajson započeli su pregovore o njihovoj trećoj borbi. To ne bi bilo ništa čudno da, Holifild nema čak 57 godina, a Tajson 53, ali borba će biti samo iz humanitarnih razloga.