TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PREŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU: Naša popularna pevačica ostala BEZ MUŽA, a onda joj se desilo OVO! ŠOK

Srbija Danas - 21.02.2020

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

"DELILA SAM KROMPIR SA KOMŠINICOM" Folkerka se udala sa 16 godina pa završila NA ULICI SA SINOM, a nakon bede usledio ...

Blic - 21.02.2020

Poznata folkerka sa svega 16 godina stala je na ludi kamen, ali usledila je tragedija i težak period krroz koji je prošla. Pevačica Stojanka Novaković poznata po nadimku Stoja rođena je u selu Perlez u blizini Zrenjanina, a odrastala je sa mlađim bratom. U 16.

ON JE NJENO MEZIMČE! Pogledajte kako izgleda Stojin sin, a evo KROZ KAKVE MUKE JE PROŠLA DOK GA JE ODGAJALA! (FOTO)

Informer - 21.02.2020

Preslikani su! Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

"Znala sam da sam niža klasa"

ALO - 22.02.2020

"Želela sam da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred..." Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana.