TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BORE MU SE ZA ŽIVOT: Povrede su teške, lekari ODRŽAVAJU VITALNE FUNKCIJE! Evo u kakvom je stanju RANJENI ALEKSANDAR ...

Kurir - 17.10.2020

Šarac je u kritičnom stanju prevezen na Urgentni centar i smešten u jedinicu intenzivne nege. Prema prvim rezultatima Šarcu se oba metka nalaze u glavi. Obavljena je sva neophodna dijagnostika, a lekari mu održavaju vitalne funkcije.

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT Ko je Aleksandar Šarac upucan sa DVA HICA U GLAVU na Novom Beogradu?

Blic - 17.10.2020

Aleksandar Šarac (35), koji je sa dva hica iz pištolja upucan u garaži tržnog centra na Novom Beogradu, odranije je poznat srpskoj javnosti pošto je januara 2019. godine bio na meti profesionalnog ubice Čabe Dera. Der se 5. januara 2019.

ŽRTVA DANAŠNJE PUCNJAVE SUROVO PLJAČKAO PO MILANU! Davio i bacio ženu na pod, vezao i prelepio usta (VIDEO)

Mondo - 17.10.2020

Kao član "Pink Pantera" Aleksandar Šarac, na koga je danas ispaljeno dva metka u garaži TC "Ušće", krao je po zlatarama u Evropi. Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere radnje, jasno se vidi kako je Aleksandar prvo ušao pristojno odeven poput uglađenog kupca, kakvog bi ...

Oružani napad u garaži "Ušća" dok je tržni centar bio pun kupaca

N1 - 17.10.2020

Muškarac ranjen iz vatrenog oružja na parkingu tržnog centra Ušće oko 16 časova popodne. Tržni centar u to vreme pun ...

POGLEDAJTE SNIMAK PLJAČKE PO KOJOJ JE ŠARAC POSTAO POZNAT JAVNOSTI: Ovako je član Pantera upucan u sačekuši krao nakit ...

Kurir - 17.10.2020

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu. On je zajedno sa tada 30-godišnjim Urošem Ivkovićem u septembru 2016. godine ušao u juvelirnicu, gde je tražio od prodavačice damu pokaže dragulje.

Šokantan snimak napadača iz "ušća"

ALO - 17.10.2020

Danas oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je sa jednim ili dva hica u glavu upucan Aleksandar Š. (35). Napadač je prišao žrtvi koja je prethodno krenula prema kolima. Žrtva je sa kesama u rukama pošla prema svom automobilu, ali nažalost nije dočekala da u njih i uđe.

Tržni centar "Ušće" radi nesmetano uprkos pucnjavi u garaži

Blic - 17.10.2020

Tržni centrar "Ušće" na Novom Beogradu radi nesmetano, iako je ranije danas došlo do pucnjave u garaži tog objekta. "Danas se u popodnevnim časovima dogodila pucnjava na N.N. lice u garaži UŠĆE Shopping Centera.

OVAJ SNIMAK JE ŠOKIRAO SRBIJU: Šarac je preživeo likvidaciju u "Ušću", a pre godinu dana je greškom ubijen njegov zet

Mondo - 17.10.2020

Nakon današnje pucnjave u TC "Ušće", otkrivaju se detalji ko je zapravo meta likvidacija. Aleksandar Šarac je pre godinu dana izbegao sačekušu, ali greškom je stradao njegov zet. Nebojša je na mestu ostao mrtav, a napadač, koji je nosio belu jaknu, pobegao je belim "puntom".

Mediji: Muškarac upucan u garaži TC Ušće ipak preživeo

RTV - 17.10.2020

Beogradski mediji javljaju da je Aleksandar Šarac ipak preživeo ranjavanje iz vatrenog oružja, kada je oko 16 sati dva puta pogođen u garaži TC Ušće na Novom Beogradu. Mediji su prethodno javili da je pogođen sa dva metka u glavu, i da je podlegao povredama u Urgentnom centru, a ...

OPSEŽNA POTRAGA ZA NAPADAČEM: Oglasila se policija nakon sačekuše u tržnom centru u Novom Beogradu (FOTO/VIDEO)

Kurir - 17.10.2020

Nakon sačekuše u Tržnom centru "Ušće" u kojoj je teško ranjen Aleksandar Š. (35) oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. - Danas se u popodnevnim časovima dogodila pucnjava na N. N. lice u garaži UŠĆE šoping centra.

PRONAĐEN PIŠTOLJ IZ KOG JE PUCANO U "UŠĆU"! Žrtvi se i dalje bore za život

Mondo - 17.10.2020

Aleksandar Šarac danas je pogođen sa dva metka u glavu u TC "Ušće". Kako je agenciji Beta potvrđeno iz službe Hitne pomoći ranjeni muškarac je u teškom stanju, sa povredama glave, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

POVREDE SU TEŠKE, LEKARI ODRŽAVAJU VITALNE FUNKCIJE: Evo u kakvom je stanju ranjeni Aleksandar Šarac

Novosti - 17.10.2020

ALEKSANDAR Šarac je teško ranjen danas oko 16 i 20 časova na parkingu TC Ušće. Nepoznati napadač mu je ispalio dva metka u glavu, nakon čega se dao u beg. Šarac je stavljen u jedinicu intenzivne nege Urgentnog centra.

OBRT - IPAK NIJE UBIJEN! Iz Urgentnog centra javljaju - ALEKSANDAR ŠARAC JE PREŽIVEO

Mondo - 17.10.2020

Na njega je danas u popodnevnim časovima nepoznati napadač pucao sa leđa u TC "Ušće" Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu a Šarac je upucan na putu do automobila.. Napadač je na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku.

Oglasili se iz TC Ušće nakon pucnjave u garaži: Centar nesmetano funkcioniše

Telegraf - 17.10.2020

Aleksandar Šarac (35), član kriminalne organizacije Pink panter, upucan je danas oko 16 časova u garaži Tržnog centra Ušće u Beogradu dva puta u glavu. On se nalazi u teškom stanju. Povodom današnjeg događaja oglasili su se i iz Tržnog centra.

PUCAČ S MASKOM I CRVENIM KAČKETOM Sačekao Šarca u zasedi kod auta, sasuo mu s leđa PROJEKTILE U GLAVU! Potera u toku

Blic - 17.10.2020

Aleksandar Šarac (35) teško je ranjen danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobegao sa lica mesta.

ŠOK PREOKRET: Aleksandar Šarac preživeo još jednu sačekušu! Pogođenog sa dva metka u glavu, USPELI DA GA SPASU!

Kurir - 17.10.2020

Kurir saznaje da je Šarac na Intenzivnoj nezi u teškom stanju i lekari mu se bore za život. Aleksandar Šarac (35) upucan je danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega.

POJAVIO SE SNIMAK NAPADAČA IZ "UŠĆA": Kamera ga zabeležila tokom BEKSTVA (VIDEO)

Mondo - 17.10.2020

Čovek koji je danas u popodnevnim časovima pucao na Aleksandra Šarca, nosio je crvenu jaknu, kačket i masku. Policija je na terenu, TC "UIšće" je blokirano dok je maltene ceo Novi Beograd pod opsadom. Muškarac, koji je prišao sa leđa i ispalio dva metka u potiljak Aleksandra ...

Ko je Šarac, Pink Panter upucan u garaži Ušća: Hapšen zbog pljačke, i ranije bio meta ubice

Telegraf - 17.10.2020

Aleksandar Šarac (35), pripadnik kriminalne grupe "Pink panter" upucan je danas oko 16 časova u podzemnoj garaži tržnog centra Ušće u Beogradu sa dva hica u glavu. Lekari Hitne pomoći su žrtvu hitno prevezli na odeljenje reanimacije UC .

PREOKRET: Aleksandar Šarac ipak preživeo dva metka u glavu - rade mu dijagnostiku u Urgentnom centru

Novosti - 17.10.2020

KAKO "Novosti" saznaju, Aleksandar Šarac (35), upucan kod Ušća je živ i trenutno se mu rade dijagnostiku u Urgentnom centru. Aleksandar Šarac (35) upucan je danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu.

KRVAVA MRLjA NA PODU, POLICIJA UZIMA OTISKE: Hitna reanimirala Šarca - snimci iz garaže Ušća (VIDEO)

Novosti - 17.10.2020

PUCNjAVA u kojoj je upucan Aleksandar Šarac (35) dogodila se na parkingu u garaži TC Ušće na A nivou. Ekipe forenzičke su sada na terenu, i obavlja se uviđaj, dok posetiocima TC Ušće nije onemogućen ulaz u garaže.

ŠARAC ČETIRI PUTA BIO NA METI UBICA: Dva puta mu bacali bombu na kuću, jednom bio na meti Čabe Dera (VIDEO)

Novosti - 17.10.2020

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Aleksandar Šarac. (35). Šarac, koji je navodno bio član grupe Pink Panter je već tri puta bio na meti ubica. Prvo je 2012.

ŠOK-SNIMAK PUCAČA IZ TRŽNOG CENTRA U CRVENOJ JAKNI: On je pucao u Šarca! Pogledajte kako mu ispada pištolj! IMAO MASKU ...

Kurir - 17.10.2020

BEOGRAD - U garaži TC Ušće na nivou minus 1 danas oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je sa jednim ili dva hica u glavu upucan Aleksandar Š. (35). Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ranjeni Aleksandar Š.

Mediji: U garaži TC Ušće ubijen Aleksandar Šarac

RTV - 17.10.2020

Beogradski mediji javljaju da je Aleksandar Šarac, koji je oko 16 sati iz vatrenog oružja pogođen u garaži TC Ušće na Novom Beogradu, podlegao povredama. On je pogođen sa dva metka u glavu, a kolima Hitne pomoći je potom prebačen u Urgentni centar.

OVO JE ALEKSANDAR ŠARAC U KOG JE PUCANO U TRŽNOM CENTRU: Bivši PINK PANTER više puta bio na meti, Čaba Der mu greškom ...

Kurir - 17.10.2020

Kako se nezvanično saznajemo u sačekuši u garaži TC Ušće u glavu je upucan Aleksandar Šarac koji je već bio dva puta bio na meti ubica. Prema nezvaničnim saznanjima Aleksandar Šarac (35) je podlegao povredama. Naime u januaru 2019. ubijen je Nebojša M.

NAPADAČU ISPAO PIŠTOLj KADA SE DAO U BEG: Forenzičari pronašli dva metka, policija proverava snimke nadzornih kamera ...

Novosti - 17.10.2020

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Aleksandar Šarac. (35). Nezvanično, napadaču je pištolj ispao u trenutku kad je počeo da beži, a na licu mesta pronađena su dva metka.

FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE: Novi Beograd je blokiran - ovde je muškarac upucan na parkingu! (FOTO,VIDEO)

Mondo - 17.10.2020

U garaži TC Ušće na nivou minus 1 danas oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je prema poslednjim informacijama ubijen Aleksandar Š. (35). Ranjen Aleksandar Š. je bio meta ubistva pre godinu dana za koje se tereti Čaba Der, prenose srpski mediji.

Muškarac teško ranjen na parkingu Ušća, i ranije bio na meti napadača

N1 - 17.10.2020

Jedan muškarac ranjen je iz vatrenog oružja na parkingu tržnog centra Ušće na Novom Beogradu, saznaje N1. Prema prvim informacijama, napadač je ispalio hice u Aleksandra Šarca koji je i ranije bio na meti plaćenog ubice.

SNIMAK JE PRESTRAVIO SRBIJU: Šarac već bio na meti ozloglašenog Čabe Dera, greškom ubijen njegov zet (VIDEO)

Novosti - 17.10.2020

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Aleksandar Šarac. (35). Na terenu se nalaze jake policijske snage. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni ...

Kod "Ušća" upucan Aleksandar Šarac

ALO - 17.10.2020

On je u teškom stanju nakon što ga je napadač pogodio sa dva metka u potiljak. Muškarac koji je danas oko 16 časova upucan na parkingu TC “Ušće” je pripadnik “Pink pantera” Kako nezvanično saznajemo kod Ušća je ranjen Aleksandar Šarac koji je bio meta ubistva za koje se tereti ...

UŽIVO KURIR TELEVIZIJA NA MESTU PUCNJAVE U GARAŽI TRŽNOG CENTRA U NOVOM BEOGRADU: Muškarac (35) na parkingu upucan u ...

Kurir - 17.10.2020

BEOGRAD - U garaži Tržnog centra "Ušće" u Novom Beogradu oko 16 časova dogodila se pucnjava u kojoj je teško povređen Aleksandar Š. (35) koji je prema nezvaničnim informacijama nakon toga podlegao povredama. Pucnjava se desila u garaži na nivou minus 1.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU, POLICIJA BLOKIRA KRAJ Obračun na parkingu ispred tržnog centra, RANJEN MUŠKARAC (FOTO)

Blic - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu ispred tržnog centra oko 16 časova dogodila se pucnjava. Za "Blic" su iz Hitne pomoći potvrdili da je jedna muška osoba ranjena. - On je sa povredama prevezen u Urgentni centar - rečeno je za "Blic" iz Hitne pomoći.

KO JE ŽRTVA DANAŠNJE PUCNJAVE U UŠĆU? Bio je član Pink Pantera, nedužni STRADALI ZBOG NJEGA

Mondo - 17.10.2020

Trenutno su na terenu jake policijske snage Podsetimo, na parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave. Na terenu se nalaze jake policijske snage a uviđaj je u toku i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je ...

PREOKRET! UPUCANI ŠARAC NIJE PREMINUO: Preživeo je 2 metka u glavu?!

Espreso - 17.10.2020

On je sa 2 hica upucan u glavu, a lekari mu se i dalje bore za život Kako "Novosti" saznaju, Aleksandar Šarac (35), upucan kod Ušća je živ i trenutno se mu rade dijagnostiku u Urgentnom centru, iako se bila pojavila neproverena informacija da je podlegao povredama.

Pucnjava ispred TC „Ušće“

Danas - 17.10.2020

Na parkingu tržnog centra „Ušće“ na Novom Beogradu dogodila se pucnjava u kojoj je ranjen jedan muškarac, preneli su danas mediji. Kako je RTS-u potvrđeno u MUP-u pucnjava se dogodila oko 16.20 sati. Prema navodima medija policija je opkolila TC Ušće i u toku je potraga za ...

Prvi snimak iz podzemne garaže Ušća gde je pucano na člana Pink pantera

Telegraf - 17.10.2020

Aleksandar Šarac (35), član kriminalne organizacije Pink panter upucan je danas oko 16 časova u garaži Tržnog centra Ušće u Beogradu. Kako Telegraf.rs saznaje, napadač je prišao žrtvi u trenutku kada se približavao svom vozilu marke "mercedes" i ispalio mu dva hica u glavu , a ...

PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Aleksandar Šarac upucan kod Ušća

Novosti - 17.10.2020

PREMA nezvaničnim saznanjima "Novosti" Aleksandar Šarac (35), upucan kod Ušća, podlegao je povredama. Podsetimo, na parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave. Na terenu se nalaze jake policijske snage.

NOVI BEOGRAD BLOKIRAN! NA SNAZI POLICIJSKA AKCIJA "VIHOR": Intezivno se pretražuje teren u okolini TRŽNOG CENTRA

Srbija Danas - 17.10.2020

Na terenu se nalaze jake policijske snage. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese. Na snazi je policijska akcija "Vihor" u potrazi za izvršiocem, a Novi Beograd je praktično blokiran.

Još uvek se ne zna: Da li je član Pink Pantera podlegao ranama ili je živ?

B92 - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu TC "Ušće" oko 16 časova dogodila se pucnjava, a policija je praktično je blokirala prilaz Novom Beogradu. Pucnjava se desila na ulazu parkinga tržnog centra, a prema prvim informacijama jedna osoba je ranjena.

NOVOSTI SAZNAJU: Kod Ušća ranjen Aleksandar Šarac - već bio na meti Čaba Dera

Novosti - 17.10.2020

KAKO nezvanično saznajemo kod Ušća je ranjen Aleksandar Šarac koji je bio meta ubistva za koje se tereti Čaba Der. Podsetimo, na parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave. Na terenu se nalaze jake policijske snage.

Detalji napada u Ušću: Upucan član Pink Pantera, napadač mu ispalio dva hica u glavu

Telegraf - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu TC "Ušće" oko 16 časova dogodila se pucnjava , saznaje Telegraf.rs. Upucan je Aleksandar Šarac (35), koji slovi za pripadnika grupe Pink Panter. Pucnjava se desila u garaži tržnog centra.

PRVI SNIMAK SA MESTA ZLOČINA: Ovde je upucan Aleksandar Šarac (VIDEO)

Novosti - 17.10.2020

NA parkingu TC “Ušće” u ulici Mihaila Pupina 4, oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj upucan Aleksandar Šarac. Na terenu se nalaze jake policijske snage. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i ...

PRVE INFORMACIJE IZ BOLNICE! Šarac bez svesti, RADI SE SKENER, u glavi ima DVA METKA!

Informer - 17.10.2020

Upucani Aleksandar Šarac kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu na reanimaciju Kako saznajemo, on je bez svesti i trenutno mu se radi skener i rentgen. (VIDEO) POJAVILI SE SNIMCI IZ UŠĆA! Krvava mrlja na podu, POLICIJA UZIMA OTISKE! Evo šta kažu posetioci koji su se zatekli u ...

Pucnjava na parkingu TC Ušće, ranjena jedna osoba

RTV - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu TC "Ušće" oko 16 časova dogodila se pucnjava, u kojoj je ranjena jedna osoba. Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je ekipa te službe na terenu po pozivu, ali druge detalje nisu mogli da saopšte do povratka ekipe.

ŠOK-SNIMAK UBICE IZ TRŽNOG CENTRA U CRVENOJ JAKNI: On je pucao u Šarca! Pogledajte ovaj stravičan snimak

Espreso - 17.10.2020

Pojavio se snimak kako ubica beži sa mesta zločina U garaži TC Ušće na nivou minus 1 danas oko 16.20 časova došlo je do pucnjave u kojoj je sa jednim ili dva hica u glavu upucan Aleksandar Šarac (35). Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ranjeni Aleksandar Š.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac ranjen na parkingu ispred tržnog centra

Blic - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu ispred tržnog centra oko 16 časova dogodila se pucnjava. Za "Blic" su iz Hitne pomoći potvrdili da je jedna muška osoba ranjena. - On je sa povredama prevezen u Urgentni centar - rečeno je za "Blic" iz Hitne pomoći.

Muškarac ranjen u pucnjavi u garaži TC Ušće

Politika - 17.10.2020

Policija intenzivno traga za napadačem na muškarca koji je danas po podne ranjen iz vatrenog oružja ispred TC Ušće, a Tanjugov reporter javlja da se na licu mesta nalazi policija i nadležni organi u civilu koji obavljaju uviđaj.

Pucnjava na Novom Beogradu

ALO - 17.10.2020

Prema prvim informacijama jedna osoba je ranjena Na Novom Beogradu kod TC “Ušće” oko 16 časova dogodila se pucnjava, piše Telegraf. Pucnjava se desila na ulazu parkinga tržnog centra. Prema prvim informacijama jedna osoba je ...

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU: Na parkingu "Ušća" ranjen muškarac

Mondo - 17.10.2020

Haos kod tržnog centra "Ušće" usred bela dana. Pucnjava se desila na ulazu parkinga tržnog centra. Prema prvim informacijama jedna osoba je ranjena. (Mondo/Telegraf) Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU .

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UPUCAN U TRŽNOM CENTRU UŠĆE! Bivši Pink Panter već dva puta bio na meti, ozloglašeni Čaba Der ...

Informer - 17.10.2020

Kako se nezvanično saznajemo u sačekuši u garaži TC Ušće u glavu je upucan Aleksandar Šarac koji je već bio dva puta bio na meti ubica Naime u januaru 2019. ubijen je Nebojša M. (38) iz Beograda, zet "pink pantera" Šarca, iispred ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok ...

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU Jedna osoba ranjena na parkingu

Blic - 17.10.2020

Na Novom Beogradu na parkingu TC "Ušće" oko 16 časova dogodila se pucnjava. Pucnjava se, kako prenosi Telegraf , desila na ulazu parkinga tržnog centra. Prema prvim informacijama jedna osoba je ranjena. Uskoro opširnije..